ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Την Δευτέρα 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Τρίπολης μεταξύ του Δημάρχου κ .Γιάννη Σμυρνιώτη , του Προέδρου της  ΚΕΔΗΤ κ. Μιλτιάδη Κοκκινάκου και των εργαζομένων του Προγράμματος « ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πορεία του προγράμματος .

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζομενοι εν όψει της επικείμενης μετατροπής του προγράμματος  σε « Κατ ’οίκον Φροντίδα» από « Βοήθεια στο σπίτι» που ισχύει μέχρι σήμερα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ .Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ κ. Μιλτιάδης Κοκκινάκος  εξέφρασαν από την πλευρά τους την αμέριστη συμπαράσταση τους στις αγωνίες των εργαζομένων οι οποίοι με τις υπηρεσίες τους συμβάλλουν τα μέγιστα στη διάσωση του κοινωνικού προσώπου του κράτους .

Να σημειώσουμε ότι και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε αποσταλεί ψήφισμα προς τους αρμόδιους σχετικά με την αναγκαιότητα συνέχισης λειτουργίας του προγράμματος « Βοήθεια στο σπίτι» το οποίο τελικά , μετά τις παρεμβάσεις , παρατάθηκε με τη μορφή που είναι σήμερα μέχρι τις 30 -9-2013 . Από την 1-10-2013 θα συνεχίσει με την μορφή « Κατ’οίκον Φροντίδα στο σπίτι».

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: « Τη σημερινή περίοδο της κρίσης , η υλοποίηση τέτοιων δράσεων , όπως το πρόγραμμα « Βοήθεια στο σπίτι» , δεν είναι μόνο απαραίτητα , αλλά και αναγκαία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών με σκοπό την αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης τους.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη