ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Η παράταξη Παυλή συνεχίζοντας την τακτική του αποπροσανατολισμού επιδίδεται σε "ισορροπιστικούς ακροβατισμούς"


Με έκπληξη παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες την ανεύθυνη και άκρως επικίνδυνη στάση της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης στο θέμα των σκουπιδιών.

 

 Η παράταξη Παυλή συνεχίζοντας την τακτική του αποπροσανατολισμού επιδίδεται σε "ισορροπιστικούς ακροβατισμούς" και κάνει προτάσεις τύπου "δεν πληρώνω" στους πολίτες και στους επιχειρηματίες της πόλης.

 

Η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της Τρίπολης, που βρίσκεται σε εξέλιξη, δημιούργησε δικαιολογημένο εκνευρισμό στον κ. Παυλή ο οποίος προσπαθεί με αυτές τις κινήσεις να κρατηθεί στην επικαιρότητα.

 

 Η στάση του αυτή αποδεικνύει περίτρανα ότι ποτέ δεν ήθελε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών.

 

Ποτέ δε βοήθησε τη Δημοτική Αρχή προς την κατεύθυνση της οριστικής επίλυσης του προβλήματος.

 

Σήμερα που - όσο ποτέ άλλοτε -  βρισκόμαστε τόσο κοντά σε μία οριστική λύση ο κ. Παυλής επιλέγει και πάλι την τακτική του "ανταρτοπόλεμου" δημιουργώντας τεχνητά προσκόμματα και ενισχύοντας  το κλίμα σύγχυσης στην πόλη με την παραπληροφόρηση που κάνει ο ίδιος και κάποιοι από τους  συνεργάτες του.

 

 Καταλαβαίνουμε τον εκνευρισμό του κ. Παυλή που βλέπει ότι δεν μπορεί πλέον να επενδύσει αντιπολιτευτικά στο ζήτημα των σκουπιδιών.

 

Αντιλαμβανόμαστε ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος.

 

Νιώθουμε ότι πρέπει να δικαιολογήσει την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Αυτό που δεν μπορούσαμε - μέχρι τουλάχιστον σήμερα - να καταλάβουμε είναι το γεγονός ότι θα μπορούσε να γίνει τόσο επικίνδυνος για την πόλη και τους πολίτες της.

 

 Δείχνει ότι προκειμένου να κερδίσει τις όποιες εντυπώσεις οργανώνει "αυθόρμητες" κινήσεις πολιτών κατά της Δημοτικής Αρχής και στρέφει τον κόσμο σε κινήματα τύπου "δεν πληρώνω" για να εισπράξει τα δευτερόλεπτα της δημοσιότητας που δικαιούται στα δελτία ειδήσεων των τοπικών ΜΜΕ.

 

Χωρίς ίχνος ευθύνης απέναντι στην πόλη, χωρίς σεβασμό στους ταλαιπωρημένους πολίτες συνεχίζει να "παίζει" με την αγωνία όλων μας προωθώντας παράλληλα τα πολιτικά και επιχειρηματικά του σχέδια.

 

 Παραμένει εγκλωβισμένος στις δεύτερες σκέψεις του και κινείται με ιλλιγιώδη ταχύτητα στον ολισθηρό δρόμο που ο ίδιος επέλεξε.

 

Εμείς - για μια ακόμη φορά - δηλώνουμε ότι δεν θα τον ακολουθήσουμε στον επικίνδυνο αυτό δρόμο και θα παραμείνουμε σταθερά στο δρόμο της ευθείας αντιμετώπισης των προβλημάτων της πόλης. Άλλωστε αυτό το ρόλο μας έδωσαν ξεκάθαρα οι πολίτες της Τρίπολης.

Αν και τα προβλήματα που κληρονομήσαμε, όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου, ήταν πολλά και οξυμμένα εμείς λειτουργήσαμε μεθοδικά και καταφέραμε όχι μόνο να τα αντιμετωπίσουμε αλλά και να δρομολογήσουμε μόνιμες λύσεις.

 

Παράλληλα σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλάξαμε ριζικά την εικόνα της πόλης και την αναβαθμίσαμε πολιτιστικά.

 

Αυτό το νέο σκηνικό της πόλης ξέραμε ότι κάποιους θα ενοχλήσει.

 

 Γνωρίζουμε ακόμα ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν όσο πλησιάζει η ημερομηνία των  δημοτικών εκλογών.

 

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το παρασκήνιο, θα συνεχίσουμε το έργο μας διαψεύδοντας συνεχώς τις κασσάνδρες και κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια.

 

 Ο δρόμος της αλήθειας αποτελεί για την παρούσα Δημοτική Αρχή μονόδρομο.

 

Αυτό το δρόμο είμαστε αποφασισμένοι να τον βαδίσουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους με στόχο τη δημιουργία μιας ανθρώπινης πόλης, ενός ισχυρού και σύγχρονου Δήμου που πάνω από όλα θα σέβεται και θα υπηρετεί αποτελεσματικά τις ανάγκες των πολιτών του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη