ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


 

ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ!

 

ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!

 

 

Είμαστε φοιτητές του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας, του πολυτεχνικού τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

 

Βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ τελευταία στιγμή, πως αντί για συγχώνεση με το ΑΠΘ, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο ΑΘΗΝΑ, θα συγχωνευθούμε τελικά με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

 

Μια τεράστια υποβάθμιση στις σπουδές αλλά και στο πτυχίο μας, και κυρίως σε αυτό που επενδύσαμε εμείς και οι γονείς μας τόσα χρόνια.


Ζητάμε να ακουστούμε σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, αφού η τοπική κοινωνία και οι βουλευτές, εξυπηρετώντας οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, αγνοούν τη σοβαρότητα του προβλήματός μας.

Αυτή τη στιγμή, έχει αποφασιστεί η παρεμπόδιση μαθημάτων από τους φοιτητές του τμήματος, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινητοποιήσεις ώστε να ΜΗΝ περάσει το τροποποιημένο σχέδιο ΑΘΗΝΑ σύμφωνα με τα τοπικιστικά κριτήρια.

 

Στην αντίθετη περίπτωση θα πραγματοποιηθεί μαζική αίτηση διακοπής σπουδών των φοιτητών του τμήματος, συνοδευόμενη από τις όποιες παραιτήσεις καθηγητών.

 

Ελπίζουμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη το ζήτημά μας και οι αρμόδιοι φορείς να κινητοποιηθούν άμεσα!

 

Οι αδικημένοι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Συνομοσπονδιακού ΑΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (;)

 

Επικοινωνία:τηλ: 6948879720


Email: press.pdm.koz@gmail.com


 

Ιστοσελίδα:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη