ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Οι κάτοικοι φωνάζουν να φύγουν τα σκουπίδια από την πόλη και καλά κάνουν . Το ίδιο θέλουμε και εμείς!


Ο  Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης  σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ ,με αφορμή την τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , αναφέρθηκε στο θέμα των απορριμμάτων διευκρινίζοντας για ακόμη μια φορά ότι  « Η μη αποκομιδή δεν έγινε με υπαιτιότητα του Δήμου και συμπλήρωσε :

 

«Οι κάτοικοι φωνάζουν να φύγουν τα σκουπίδια από την πόλη και καλά κάνουν . Το ίδιο θέλουμε και εμείς!

Κατανοούμε απόλυτα την αγανάκτηση τους για τον  όγκο των απορριμμάτων και τη δυσοσμία που είναι αφόρητη.

Για αυτό φωνάζαμε και εμείς δυο χρόνια τώρα , για να μην φτάσουμε εδώ , αλλά δεν μας άκουγε κανείς.

 

Με την πόλη μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η αποκομιδή των απορριμμάτων ξεκίνησε , παράλληλα με απολύμανση των χώρων ενώ στόχος μας είναι μαζί με την αποφόρτιση της πόλης να αποφορτίσουμε και την περιοχή στην Αγ. Τρίάδα.»   

 

 

Εμείς ουσιαστικά ως Δήμος  είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

 

Όμως καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια για να ανατρέψουμε νοοτροπίες χρόνων.

 

Το ότι αυτή τη στιγμή , για πρώτη φορά  και κατά παρέκκλιση των Περιφερειακών Σχεδιασμών , δυο Δήμοι , ο Δήμος Τρίπολης και ο Δήμος Ερμιονίδας μπορούν να μεταφέρουν απορρίμματα σε νόμιμο χώρο απόθεσης κάτι σημαίνει! Κάποιοι έκαναν παρεμβάσεις!

Δυστυχώς όμως έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ , να γεμίσει η πόλη μας σκουπίδια , για να μας ακούσουν οι αρμόδιοι. 

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε σχετικά και στην  πρόταση της μείζονος μειοψηφίας για μη πληρωμή δημοτικών τελών από τους δημότες για το διάστημα που δεν γινόταν η αποκομιδή  δήλωσε:   "Αυτό είναι η εύκολη λύση ενώ  αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Παυλής δεν δέχθηκε να γίνει έλεγχος από το 1986 και να αποδοθούν ευθύνες για τη μη εξεύρεση λύσης και να ζητηθούν χρήματα από τους υπεύθυνους που μάλιστα διαχειρίστηκαν σεβαστά ποσά από ευρωπαϊκά κονδύλια για το σκοπό αυτό.

 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη