ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ- ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η θεματική ποδηλατάδα "απορρίμματα" της Ομάδας Ζωή Ποδήλατο, ΣΑΟΟ και ΚΠΕ Καστρίου πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο σήμερα για να επιδόσει ψήφισμα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το δημοτικό συμβούλιο.

Ακόμα και σκουπίδια έδωσαν στον Δήμαρχο με τις σακούλες.
Ο Πρόεδρος του ΣΑΟΟ πρώτα διάβασε το ψήφισμα, μετά ο Δήμαρχος μίλησε για την εξέλιξη στο φλέγον θέμα των απορριμμάτων λέγοντας ότι αύριο πρωι θα ξεκινήσει η αποκομιδή.

Δεν έπεισε όμως τους αγανακτισμένους πολίτες και άρχισε λογομαχία μεταξύ Δημάρχου και πολιτών. Θέλωντας να πάρουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα, άναψαν τα αίματα, οι συμπολίτες μας κατηγόρησαν όλους ως λαμόγια κλπ.

Ο Δήμαρχος είπε όσο είμαι εδώ ή που θα φύγουν τα σκουπίδια ή που θα φύγω και εγώ μαζί τους, μιας και τον κάλεσαν να παραιτηθεί.

Ο καβγάς άναψε πιο πολύ όταν μια πολίτης τους είπε διαπλεκόμενους ότι παίζονται πολλά χρήματα κλπ και τότε ξεσηκώθηκε ο κ. Σαββάκης, Παλιογιάννης και Τασιγιαννάκης ζητώντας τα στοιχεία της για να γίνει μύνηση. Όσοι από την ομάδα είχαν ανέβει πάνω στην αίθουσα γιούχαραν τους δημοτικούς συμβούλους.

Τελικά φεύγωντας είπαν "Πάμε να φύγουμε και φορέστες τις μάσκες σας πιο πολύ βρωμάει εδώ...."


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη