ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΕΡΩΝΗ


O Δήμαρχος Τρίπολης κ Γιάννης Σμυρνιώτης υποδέχθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 στο Δημαρχείο Τρίπολης τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Αθήνας Ταξίαρχο Παναγιώτη Καπερώνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία είχε χαρακτήρα συνεργασίας , συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την αναβάθμιση του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης όπως και της αγαστής συνεργασίας με το Πολεμικό Μουσείο Αθήνας .

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης επεσήμανε την αρωγή της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την προαγωγή του πολιτιστικού και ιστορικού στοιχείου του τόπου μας ενώ συμπλήρωσε ότι το Πολεμικό Μουσείο της Τρίπολης αποτελεί έναν μοναδικό εκθεσιακό χώρο για την Ελλάδα , αποτελεί μια περιήγηση στο χρόνο και στην ιστορία της Τρίπολης και η συνεργασία με το Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση του.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ Δήμαρχος προσέφερε στον Ταξίαρχο αναμνηστικό μετάλλιο  του Δήμου Τρίπολης αφιερωμένο στα 170 χρόνια από το θάνατο του Γέρου του Μοριά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ο κ. Καπερώνης προσέφερε στο Δήμαρχο συλλογή χαρτών και cd  με ιστορικό κινηματογραφικό υλικό.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη