Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Παλαιοχωρίου – Ι. Μ. Φιλοσόφου, Δήμου Γορτυνίας, λόγω κατολισθήσεων


Θ Ε Μ Α: « Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Παλαιοχωρίου – Ι. Μ. Φιλοσόφου, Δήμου Γορτυνίας, λόγω κατολισθήσεων»

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

            Έχοντας υπόψη:

1.   Το υπ. αριθ. 1019/7/43-α  από 18-4-2013 έγγραφο του Α. Τ. Δημητσάνας.

2.   Το υπ. αριθ. 5583/18-4-2013 έγγραφο του Δήμου Γορτυνίας, σύμφωνα με το οποίο ανατέθηκε στον κ. ΤΣΙΑΠΑ Βασίλειο, η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση της καθίζησης-κατολίσθησης που είχε δημιουργηθεί στην οδό Παλαιοχωρίου – Ι. Μ. Φιλοσόφου, ενέργεια για την οποία απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραπάνω οδό.

3.   Το υπ. αριθ. 5652/18-4-2013 έγγραφο του Δήμου Γορτυνίας, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Δημητσάνας, αιτείται από το Α. Τ. Δημητσάνας, τον αποκλεισμό της παραπάνω οδού για δέκα (10) ημέρες, για την αποπεράτωση του έργου της αποκατάστασης των εν λόγω εργασιών.

4.   Την από 17-4-2013 αίτηση του κ. ΤΣΙΑΠΑ Βασιλείου του Σταύρου, εργολάβου, σύμφωνα με το οποίο, ο ανωτέρω αιτείται την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην εν θέματι οδό, με σκοπό την εκτέλεση – αποπεράτωση των εργασιών, προς αποκατάσταση της κυκλοφορίας του οδοστρώματος.

5.   Την ανάγκη διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραπάνω οδό, προς πρόληψη τυχόν ατυχημάτων από τους χρησιμοποιούντες την παραπάνω οδό.

      Ιδόντες  και τις διατάξεις

του άρθρου 52 παρ. 1,2 του Ν. 2696/1999 «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπου αναφέρεται ότι, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις μπορούν να παίρνουν μέτρα ρύθμισης της οδικής κυκλοφορίας προσωρινά, όταν αυτό επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας ή σε έκτακτες περιπτώσεις για την αντιμετώπιση προσωρινών καταστάσεων.

 

                                           Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε  

Ø  Διακόπτουμε την κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Παλαιοχωρίου – Ι. Μ. Φιλοσόφου, μέχρι την 28-4-2013, λόγω εκτέλεσης εργασιών, προς αποκατάσταση  καθίζησης - κατολίσθησης που είχε δημιουργηθεί στην παραπάνω οδό,

Ø  Η κυκλοφορία των οχημάτων προς την Ι. Μ. Φιλοσόφου και αντιστρόφως, θα πραγματοποιείται μέσω της Τ. Κ. Στεμνίτσας.

Ø  Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους Αστυνομικούς με τοποθέτηση της κατάλληλης οδικής σήμανσης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.-

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη