ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

«Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΥΛΗ ΧΥΝΕΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ »


Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό την τακτική του αποπροσανατολισμού που ακολουθεί η παράταξη του κ. Παυλή στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών.

 

Με περίσσευμα υποκρισίας και χωρίς στην ουσία να έχει τη διάθεση να συμβάλλει ώστε να βρεθεί μία οριστική λύση στο πρόβλημα, η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Τρίπολης προχώρησε στη σύνταξη μιας έκθεσης ιδεών προσβλέποντας και επενδύοντας πολιτικά στη δικαιολογημένη οργή των πολιτών.


 Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, για τις ευθύνες που έχουν μέλη  της παράταξής του, ο κ. Παυλής και η παρέα του αποφάσισε να απευθυνθεί στην πόλη κατασκευάζοντας μία έγγραφη ακατάσχετη καταγγελιολογία κατά της Δημοτικής Αρχής με προφανείς μικροπολιτικούς στόχους.

 

 Σε αυτή την επιστολή του, ο κ. Παυλής δεν είχε το σθένος να παραδεχθεί  το γεγονός ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου παρέλαβε μία ωρολογιακή βόμβα που πραγματικά έσκασε στα χέρια της.


 Απέκρυψε εσκεμμένα να αναφέρει τις μεγάλες προσπάθειες του Δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη για την εύρεση μιας μόνιμης λύσης στο πρόβλημα.

 

Δεν είδε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δε λογάριασε πολιτικό κόστος και συγκρούσθηκε με αυτούς που έπρεπε για να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Για την παράταξη του κ. Παυλή για όλα φταίει αυτή η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος!


 Οι πολίτες της Τρίπολης γνωρίζουν πολύ καλά τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν αρνητικά στο θέμα των σκουπιδιών. Βλέπουν ποιοί πραγματικά αγωνιούν για να βρεθεί λύση και αναγνωρίζουν τις ειλικρινείς προσπάθειες που γίνονται από τη Δημοτική Αρχή.

 

 Η παράταξη του κ. Παυλή χύνει κροκοδείλια δάκρυα πάνω στα σκουπίδια παίζοντας στην κυριολεξία με την αγωνία των δημοτών.

 

Προσπαθεί να μηδενίσει κάθε προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να βρεθεί λύση.

 

 Προτείνει τα αυτονόητα στους πολίτες για λόγους εντυπωσιασμού και παρασκηνιακά παλεύει για το αντίθετο.

Ο κ. Παυλής μπερδεμένος ανάμεσα στα επιχειρηματικά του σχέδια και τις προσωπικές του φιλοδοξίες χρησιμοποιεί το θέμα των σκουπιδιών για να ρευστοποιήσει πολιτικά οφέλη.

 

 Έχει επενδύσει στην φαυλότητα και σε καμία περίπτωση δε δείχνει διάθεση συνεργασίας για να λύσουμε όλοι μαζί το μεγάλο  πρόβλημα του Δήμου μας.

 

Τόσο ο κ. Παυλής όσο και αυτοί που τον συμβουλεύουν κάνουν αντιπολίτευση χωρίς να μπορούν δυστυχώς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

 

Δε θέλουν και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης θέλουν μία μόνιμη λύση στο θέμα των σκουπιδιών. Απαιτούν από όλους μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, να συνεργαστούμε και να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Η  παράταξη της μείζονος μειοψηφίας βλέποντας ότι το θέμα των σκουπιδιών μπαίνει πλέον σε φάση οριστικής επίλυσης κάνει σπασμωδικές κινήσεις για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Δεν εισπράττει αυτά που θα ήθελε και επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες.

 

Κάνει κακοπροαίρετη κριτική στη Δημοτική Αρχή, κατασκευάζει σκάνδαλα και προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να διογκώσει το ήδη οξυμμένο ζήτημα των σκουπιδιών.

 

Δεν αντέχει η παράταξη του κ. Παυλή στη σκέψη ότι σε λίγες μέρες η Τρίπολη δεν θα έχει σκουπίδια και θα είναι καθαρή .

 

Δεν αντέχει να δει κατάματα την επόμενη μέρα και την οριστική λύση του προβλήματος.

 

Δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από τις δεύτερες σκέψεις που τον ταλαιπωρούν και αναζητά συνεχώς ενόχους.

 

Εμείς δε θα ακολουθήσουμε σε αυτή τη λογική τον κ. Παυλή και την παράταξή του.

 

Εμείς θα προχωρήσουμε μεθοδικά και συντονισμένα να προσπαθούμε γι αυτό που πραγματικά θέλει η πόλη και οι πολίτες της.

 

 Η μόνιμη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών είναι κοντά και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και επίσημα ανακοινώσεις για το θέμα.

 

 Τον κ. Παυλή - και τις τακτικές που ακολουθεί - τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών και συνεχίζουμε απερίσπαστοι το έργο μας.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη