ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σύλλογο  Ιδιοκτητών  Φροντιστηρίων                                 

Μ.Ε.    Ν. Αρκαδίας  και  Ν. Λακωνίας                                     

           ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  -  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ Μ.Ε.  Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΛΑΚΩΝΙΑΣ , με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκαν την εκλογή του συμπατριώτη μας, συναδέλφου Φροντιστή κ. Παναγιώτη Γ. Θεοδωροπουλου στη θέση του Αου Αντιπρόεδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών κ Έμπορων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)


Η επιλογή αυτή , του άξιου συναδέλφου , πρώην προέδρου του Συλλόγου μας και σημερινού Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας ( Ο.Ε.Β.Α ) , έρχεται να επιβραβεύσει μια πολύχρονη συμμετοχή ,  με σημαντική συμβολή στην στήριξη του κλάδου μας , αλλά και ευρύτερα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και  θεμάτων ,  Επαγγελματο Βιοτεχνικών  , αλλά και γενικότερα Επιμελητηριακών  , από διάφορες θέσεις της Διοίκησης και  της Κεντρικής Ένωσης.


    Όλοι εμείς οι συνάδελφοι του , είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και του ευχόμαστε ολόψυχα , μια ουσιαστική και ιδιαίτερα παραγωγική θητεία , για το καλό όλων μας  …, κάτι για το οποίο ,  είμαστε σίγουροι .


 

            Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γραμματέας

  Δημήτρης Ηλ. Βόσνος                                                  Ιωάννης Χρ Καρκαζης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη