Ορέστης Τζιόβας: H έκκληση για την βιντεοκάμερα που εχασε στην Βυτίνα

Έκκληση μέσω των social media του κάνει ο Ορέστης Τζιόβας στην προσπάθεια του να βρεθεί η βιντεοκάμερα με πολύ σημαντικό υλικό που εκλάπη στην Βυτίνα!...
Την ανάγκη να βρεθεί όσο πιο γρήγορα αυτή η βιντεοκάμερα που κάποιοι έκλεψαν στην Βυτίνα, εξέφρασε μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός παρακάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να κοινοποιήσουν την κατάσταση του στην προσπάθεια του να βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η βιντεοκάμερα. Δείτε τι έγραψε ο Ορέστης Τζιόβας!
«Στις 23 Μαρτίου 2013 το βράδυ, κοντά στην πλατεία της Βυτίνας (Αρκαδία) χάθηκε βιντεοκάμερα SONY HANDYCAM HDR SR12E, που ήταν μέσα στην μαύρη τσάντα της.
Στον σκληρό δίσκο της βιντεοκάμερας υπάρχει μοναδικό πρόσφατο υλικό από καλλιτεχνικές δραστηριότητες ατόμων με αναπηρίες που δεν έχει σωθεί αλλού.
Παρακαλείται θερμά όποιος βρήκε την κάμερα να την επιστρέψει στον κάτοχο της (Δέσποινα Ασλανίδου 6932244976) ή τουλάχιστον να εγγράψει σε DVD όλο το υλικό που τραβήχτηκε από την αρχή του 2013 μέχρι σήμερα και να το στείλει στην Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δάφνης 8 Ζωγράφου 15772.
Η θετική σας ανταπόκριση θα εκτιμηθεί όπως της αξίζει.

http://www.newspistol.com/article.php?id=10681&category_id=61

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη