MHNYMA ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ - ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον Αστερα και την προκρισή του έκανε  ο Δήμαρχος Τρίπολης. Επίσης είπε ότι για εκείνη την μέρα ετοιμάζονται αρκετά από τον Δήμο και θα γίνουν ανακοινώσεις στο επόμενο διάστημα.

το μηνυμά του είναι το εξής:

 

Σήμερα ( 27-4-2013) ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  έγραψε τη λαμπρότερη ιστορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ,νικώντας την ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ  με 2-0 .

Η πρόκριση της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος , για πρώτη φορά, στην ιστορία της δικαιώνει όλους αυτούς που πίστεψαν από την πρώτη κιόλας στιγμή στις δυνατότητες του ΑΣΤΕΡΑ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση , στους προπονητές  , στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους φιλαθλους της ομάδας της Τρίπολης .

Ιδιαιτέρα θα  ήθελα να συγχαρώ τους μεγαλομετόχους του ΑΣΤΕΡΑ , κ.κ Δ. Μπάκο και Γ. Καιμενάκη για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα.

Η ομάδα αυτή απέδειξε σήμερα σε όλους ότι αν εργαστούμε μεθοδικά και συντονισμένα μπορούμε να δώσουμε στην πόλη μας τη θέση που όχι απλά θέλουμε αλλά και που αξίζει.

Το παράδειγμα του ΑΣΤΕΡΑ είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα για το δρόμο προς την επιτυχία. Αυτό το δρόμο ακολουθούμε και εμείς με λίγα λόγια και πολλή δουλειά.

Η Δημοτική Αρχή συμμετέχοντας στη σημερινή γιορτή του Αρκαδικού Αθλητισμού αποφάσισε να φωταγωγήσει την πόλη .

Ως Δήμαρχος της Τρίπολης εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον ΑΣΤΕΡΑ καλή επιτυχία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το κύπελλο θα έρθει φέτος στην πόλη μας επειδή ο ΑΣΤΕΡΑΣ πραγματικά το αξίζει.

 

           

                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

 

                                                          ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ   

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη