ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Σας καλούμε  την  17ην   Μαΐου 2013,  ημέρα Παρασκευή  και ώρα  13:30, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010  να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:
 
1)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εργασία «Καταγραφή και ταξινόμηση εξοπλισμού Δημοτικού φωτισμού στην Δ.Κ. Τρίπολης».
 
2)  Ορισμός δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Τριπόλεως,  στις 4-6-2013 κατά τη συζήτηση της από 9-4-2013 αίτηση ακυρώσεως του Δήμου Τρίπολης καθώς και για την σύνταξη και κατάθεση σχετικών υπομνημάτων.
 
3)  Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών προς υπογραφή της σύμβασης, για την εκτέλεση της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».
 
4)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια ραφιών για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου.
 
5)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια φυτών για αναδάσωση  στην Τ.Κ. Πάπαρη.
 
6)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια ειδών  βιβλιοπωλείου για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου.
 
7)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια συσκευών παιδικών κατασκηνώσεων.
 
8)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια στρωμάτων  και ποδιών για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου.
 
9)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια στολών  του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας.
 
10)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια φυτών και κηπευτικού  χώματος για τις πλατείες Πετρινού και Νέας Δημοτικής Αγοράς.
 
11)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια υλικών  άρδευσης για τις πλατείες Πετρινού και Νέας Δημοτικής Αγοράς.
 
12)  Αποδοχή γνωμοδότησης σχετικά με την αριθμ. 395/2012 Απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης.
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη