ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σπουδαία επίδοση με 5,84 μ. πέτυχε η Βασιλική Κουτσουμπού και κατέλαβε την 6η θέση στον 2ο της ουσιαστικά αγώνα για εφέτος στο άλμα εις μήκος γυναικών στο women filothei gala που διεξήχθει στην Φιλοθέη στις 29/5/2013.
Η αθλήτρια του Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ που από φέτος γυμνάζεται με τον Θαν. Σιούντρη έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν’ όψη των Πανελληνίων πρωταθλημάτων που πλησιάζουν.
Η Νεράιντα Γκοτζάι στους αγώνες αλμάτων «80 χρόνια Δήμος Καλιθέας» πέτυχε πολύ καλή επίδοση με 3, 50 μ. στο άλμα επί κοντώ νεανίδων και κατέλαβε την 2η θέση, .
Εντυπωσιακή επάνοδο στους αγώνες για την Άντζελα Τελά η οποία είχε σταματήσει την ενασχόλησή της με τον στίβο για περίπου 2 χρόνια, και στον δεύτερο αγώνα της εφέτος πέτυχε 3,30 μ. και κατέλαβε την 4η θέση επίσης στους αγώνες αλμάτων «80 χρόνια Δήμος Καλιθέας».
Η Νεράιντα Γκοτζάι και Άντζελα Τελά γυμνάζονται με τον Μανώλη Καραγιάννη, και οι τρεις παραπάνω αθλήτριες του Γ.Σ.Αρκαδίας θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, των κατηγοριών τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη