ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Σας καλούμε  την  8ην    Μαΐου 2013,  ημέρα Τετάρτη  και ώρα  14:00, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010  να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια   Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

 

1)    Έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας που έγινε στις 26-04-2013, για την εκμίσθωση Ισογείου Παλαιού Κοινοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Περθωρίου.

 

2)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το συνεχιζόμενο έργο: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη θέση ¨Μπατίτσα¨ Τ.Κ. Δόριζας».

 

3)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ & ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ /Δ.Ε. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ».

 

4)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Εγκατάσταση, παραμετροποίηση κόμβου διαλειτουργικότητας Υπουργείου Οικονομικών».

 

5)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Συντήρηση του διαδικτυακού τόπου (ιστοσελίδα) του Δήμου Τρίπολης για το έτος 2013».

 

6)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Εργασίες συντήρησης ψυκτικών εγκαταστάσεων στις κατασκηνώσεις Δήμου Τρίπολης».

 

7)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: προμήθεια: «Προμήθεια φυτοπαθολογικού υλικού».

 

8)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια υλικών αναγόμωσης πυροσβεστήρων».

 

9)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ Δ.Ε. ΣΚΥΡΙΤΙΔΑΣ».

 

 

10)  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών :

«Δημοσίευση περίληψης Κανονιστικών Αποφάσεων 224/2013, 236/2013, 241/2013, & 298/2013».

 

11) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή της  δικηγόρου κ. Γαβρήλου Ελένης  για δικαστικές ενέργειες : α) την  παράσταση ενώπιον του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Τρίπολης, κατά τη δικάσιμο της 15-02-2013 σε εκδίκαση της αίτησης αναγνώρισης δικαιούχου αποζημίωσης της κ. Παναγιώτας Λεούση, β) την παράσταση  ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης κατά τη δικάσιμο της 15-03-2012 σε εκδίκαση αίτησης αναγνώρισης δικαιούχου αποζημίωσης του κ. Νικολάου Τραχανά, γ) την παράσταση ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης κατά τη δικάσιμο της 5-2-13 σε εκδίκαση της αγωγής της Κ/Ξ Γεώργιος Αναστασόπουλος- Παναγιώτης Παπαδημητρόπουλος και για εξωδικαστικές ενέργειες :  γνωμοδότηση για υπόθεση του κ. Δημητρίου Καραχάλιου».

 

12) Έγκριση δαπάνης Δήμου Τρίπολης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή του δικηγόρου κ. Κοσμά Κωνσταντίνου,  για την υπεράσπιση του Δήμου Τρίπολης στο ΣτΕ κατά την εκδίκαση της με αριθμ. καταθ. 939/2007  αίτησης ακύρωσης του Δήμου κατά της πρώην Νομαρχίας Αρκαδίας .

 

 

13) Έγκριση δαπάνης Δήμου Τρίπολης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή του δικηγόρου κ. Αθανασίου Καρνέζη ,  για την υπεράσπιση των κατηγορουμένων : 1. κ. Αλέξανδρου Κοτσιάνη, πρώην Δημάρχου Τρίπολης,2. κ. Αλεξάνδρας Γιωνά και 3. κ. Ιωάννη Καραχάλιου, πρώην αντιδήμαρχοι,  ενώπιον του Εφετείου Ναυπλίου , δυνάμει του υπ’ αρ.12/2010  κλητηρίου θεσπίσματος , για παράβαση καθήκοντος.

 

14) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για καταβολή δικαστικής δαπάνης, που επιδικάστηκε από την υπ’ αριθ. 78/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου  Τρίπολης.

 

15)  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για καταβολή δικαστικής δαπάνης, που επιδικάστηκε από την υπ’ αριθ. 7/2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου  Τρίπολης.

 

16) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για καταβολή δικαστικής δαπάνης, που επιδικάστηκε από την υπ’ αριθ. 66/2010 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου  Τρίπολης.

 

17) Έγκριση πρακτικών αξιολόγησης και εξέτασης ενστάσεων του επαναληπτικού ανοικτού διαγωνισμού για την Προμήθεια λιπαντικών.

 

18) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή υπαλλήλων σε επιμορφωτικό πρόγραμμα.

19) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την χρηματοδότηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

 

20) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την Κάλυψη της δαπάνης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου – ΦΟΔΣΑ – Δήμου Τρίπολης για την υλοποίηση του έργου:« Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για την διαχείριση των στερεών απόβλητων.

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη