Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ληστεία σε βάρος 22χρονου στην Αρκαδία

Μετά από άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης
Συνελήφθησαν, χθες (8-6-2013) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 21, 18 και 18 ετών αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, χθες (8-6-2013) το μεσημέρι, αφού αρχικά πλησίασαν τον 22χρονο, με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη