Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, προσήχθησαν είκοσι τέσσερα (24) και έ γινε έλεγχος σε εκατόν τριάντα εννέα (139) στην Αρκαδία

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αρκαδία
Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, προσήχθησαν είκοσι τέσσερα (24) και έ γινε έλεγχος σε εκατόν τριάντα εννέα (139)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα πέντε (155) οχήματα και βεβαιώθηκαν εβδομήντα επτά (77) παραβάσεις
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (28-6-2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα εννέα (139) άτομα, εκ των οποίων εκατόν είκοσι εννέα (129) ημεδαποί και δέκα (10) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν πενήντα πέντε (155) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα, από τα οποία δεκαεννέα (19) ήταν ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 38, 55 και 34 ετών, γιατί σε βάρος τους έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -113.543,76- ευρώ,
    -368.996,98- ευρώ και -246.154,65- ευρώ, αντίστοιχα.
  • Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά, εβδομήντα τρεις (73) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, καθώς και τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη