ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Την  19η Ιουνίου  2013, ημέρα  Τετάρτη και ώρα  14:00΄ σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010  στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

1.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια φυτών και κηπευτικού χώματος, για τις πλατείες Πετρινού και Νέας Δημοτικής Αγοράς.

2.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ιστού φωτισμού- φωτιστικών και προβολέων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης.

3.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια υλικών.

4.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια υλικών άρδευσης για τις πλατείες Πετρινού και Νέας Δημοτικής Αγοράς.

5.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την εκτέλεση της υπηρεσίας:«Ηλεκτρικές εργασίες και συντήρηση στην Τ.Κ. Βλαχέρνας».

6.  Έγκριση πρακτικού για ματαίωση του επαναληπτικού ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια λιπαντικών».

7.  Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Δάφνης.

8.  Έγκριση  αναληφθείσας από τον κο Δήμαρχο δαπάνης και ανάθεση προμήθειας τροφίμων, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, λόγω έκτακτης ανάγκης.

9.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια  1.000   πλαστικών φιαλών, για την   εμφιαλώση λαδιού, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

  1.  Έγκριση πρακτικών φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης περισσευμάτων βοσκής στην Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.
  2. Ορισμός δικηγόρου Τρίπολης,προκειμένου να γνωμοδοτήσει  σχετικά με διόρθωση ληξιαρχική πράξης γέννησης  της Βασιλικής Σταματοπούλου.
  3. Ψήφιση πίστωσης, για την εκτέλεση της εργασίας: «Καθαρισμός-Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης Δήμου Τρίπολης».
  4.  Αίτηση του δημοτικού υπαλλήλου κ. Λόντου Κωνσταντίνου, για απόδοση λογαριασμού  διαχείρισης ποσού, για την αντιμετώπιση δαπανών εισφοράς και τελών κυκλοφορίας στο Υπουργείο Οικονομικών και παραβόλου εισφοράς στο Υπουργείο Συγκοινωνιών, για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων φορτηγού αυτοκινήτου .
  5.  Αίτηση του δημοτικού υπαλλήλου κ. Λόντου Κωνσταντίνου, για απόδοση λογαριασμού  διαχείρισης ποσού, για την αντιμετώπιση δαπανών ελέγχου εξέτασης και επανεξέτασης ΚΤΕΟ οχημάτων Δήμου Τρίπολης.
  6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την εκτέλεση με  απ’ ευθείας ανάθεση του έργου: «Κατασκευή πεζοδρομίων ΔΕ Λεβιδίου».
  7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την εκτέλεση με  απ’ ευθείας ανάθεση του έργου: «Συντήρηση δαπέδου Δημοτικού Σχολείου Αγιωργητίκων».
  8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ανταλλακτικών για τις κλειδαριές του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου Δήμου Τρίπολης.
  9. Έγκριση της με αριθμ. 156/2013 Απόφασης κ. Δημάρχου «Περί ορισμού δικηγόρου Τρίπολης σε ποινική υπόθεση, για πολεοδομική παράβαση στην Αγία Τριάδα».
  10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για επιστροφή ποσού.
  11.  Έγκριση  απευθείας ανάθεσης και όρων σύμβασης εκπόνησης  Γεωλογικής  Μελέτης του έργου: «Ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Αθηναίου».
  12.  Έγκριση έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής με απόδοση λογαριασμού, για την αντιμετώπιση πληρωμής δαπάνης παραβόλων, για έλεγχο εξέτασης και επανεξέτασης ΚΤΕΟ  στη ΔΟΥ Τρίπολης, οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.
  13.  Καθορισμός όρων δημοπρασίας, για την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση υφισταμένων  οδών ΔΕ Μαντινείας», προϋπολογισμού 40.000,00 € και ορισμός μελών  Επιτροπής Διαγωνισμού.
  14. Αίτηση της δημοτικής υπαλλήλου κ. Λάγκα Κωνσταντίνας, για απόδοση λογαριασμού  διαχείρισης ποσού, για την αντιμετώπιση ταχυδρομικών τελών.
  15. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την «Τοποθέτηση φωτιστικών στύλων στην Δ.Ε. Λεβιδίου».
  16. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την «Τοποθέτηση φωτιστικών στύλων στην Δ.Ε. Τρίπολης».
  17. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την παροχή υπηρεσιών «Μεταφορά των αθλητών του Γ.Σ.Α. στα Τρίκαλα, για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων 2013 στις 21,22 και 23/6/2013».
  18.  Έγκριση πρακτικών φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης περισσευμάτων βοσκής στην Δ.Ε. Φαλάνθου του Δήμου Τρίπολης.
  19.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την αμοιβή της δικηγορικής εταιρείας «Δικηγορική Εταιρεία ΦΛΟΓΑΪΤΗΣ – ΣΙΟΥΤΗ», για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης στις 4-6-2013 καθώς και για σύνταξη και κατάθεση σχετικών υπομνημάτων

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη