Έκδοση ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για το κλείσιμο της ΕΡΤ


Στην Τρίπολη   την 13η  Ιουνίου 2013  ημέρα  Πέμπτη  και ώρα 20:00΄ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και αποφάσισε κατά πλειοψηφία το ακόλουθο ψήφισμα για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

 

- Καταγγέλλουμε την απόφαση της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε.

 

- Ζητάμε την άμεση ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και τον απαραίτητο εξορθολογισμό και αναδιοργάνωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης χωρίς να διακοπεί η λειτουργία της.

 

- Η ενημέρωση της Ελληνικής Κοινωνίας με Δημόσιου Χαρακτήρα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας είτε Κεντρικά, είτε Περιφερειακά είναι κατάκτηση αλλά και αδιαπραγμάτευτη απαίτηση των πολιτών.

 

- Οι όποιες απαιτήσεις για δημοσιονομική προσαρμογή δεν μπορεί να εξυπηρετούνται με οριζόντια μέτρα.

 

- Θεωρούμε ιδιαίτερα το κλείσιμο της ΕΡΑ Τρίπολης πλήγμα για την Πόλη αλλά και χτύπημα της πολυφωνίας των πολιτών της Πελοποννήσου, αφού η ιστορία του σταθμού αυτού είναι ταυτισμένη με την Ιστορία της Πόλης μας.

 

- Δεν έχει μέλλον καμία πολιτική που αφήνει πίσω της μόνο κοινωνικά ερείπια και σ΄αυτή την οριακή στιγμή δεν δικαιούται να σιωπήσει κανείς.

 

                         

                   Ο Πρόεδρος                                                                 Τα Μέλη

του Δημοτικού  Συμβουλίου Τρίπολης

 

 

    ΤΑΛΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη