ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μια υψηλών προδιαγραφών συναυλία είχαμε χθές μέσα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Η Παιδική Χορωδία αλλά και η Νεανική - Μικτή Χορωδία του Ορφέα Τρίπολης έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για άλλη μια φορά με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής μέρας μουσικής.

Ρόλο μεγάλο έπαιξαν η αγάπη των χορωδών αλλά και οι έξοχοι μαέστροι Πόπη Ηλιάκη (παιδική) και Χριστίνα Αθανασοπούλου (νεανική), που χάρη σε αυτές και με την πολύτιμη καθοδηγησή τους  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, καθώς και ο κόσμος που παρευρέθηκε στήριγμα κάθε φορά στις συναυλίες!!

Η παιδική χορωδία ερμήνευσε πάρα πολύ όμορφα τραγούδια αλλά και οι επιλογές της νεανικής κράτησαν το κοινό έως το τέλος!!

Με μια τρομπέτα από τον  κ. Παναγιώτη Καφετζή αλλά και με ένα μπουζούκι από τον κ. Νίκο Κλειώρη, καθώς και το πιάνο που πάντα συνοδεύει τον Ορφέα στις χορωδιακές νότες από τον Καθηγητή μουσικής κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο , νομίζω ότι ήταν μια βραδιά η οποία μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο !!!!!!

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Τάσο Ψαρρό ο οποίος κάνει τις χορωδιακές επεξεργασίες των κομματιών.

΄Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο Διοικητής του 11ου ΣΠ αλλά και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ταλούμης και Σαββάκης καθώς και η ΄Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ . Ζαμπαθά. Παρόν και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ορφέα κ Βασίλειος Τζαβάρας!

Η έκπληξη της βραδιάς το τελευταίο κομμάτι σε κοινή εμφάνιση Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας με μαέστρο τον κ. Τάσο Ψαρρό! Επίσης ξεχώρισε η ερμηνεία στο πίανο για τέσσερα χέρια από τις Πόπη Ηλιάκη και Μαρία Πλέσσια!!!!!

Ραντεβού δίνει η μεγάλη οικογένεια του Ορφέα το Σεπτέμβρη όπου ξανανοίγει την αγκαλιά της για νέες πρόβες αλλά και για να υποδεχτεί νέα μέλη μικρά και μεγάλα στην χορωδία!!











 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη