ΤΕΛΟΣ ΟΙ "ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.... ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

...  Εδώ και καιρό μερικά παιδάκια με ρωτούσαν για τις σχολικές εκδρομες και μου ελεγαν "κακός ο δάσκαλος μας και ο Διευθυντης... δεν μας πανε εκδρομη - περιπατο... περυσι πηγαίναμε". Και εγω αναρωτιομουν και έλεγα τι συμβαινει???

Τόσο καιρό δε ρώτησα κανενα γιατι πίστευα ότι είναι τακτική σχολείου.. Τελικά σήμερα ρώτησα.

Έμαθα ότι ήρθε εγκύκλιος που λέει τέλος οι εκδρομές - περίπατοι. Εκδρομές μόνο για διδακτικους εκπαιδευτικούς λόγους.. Άλλο πάλι και τούτο!!!!! Εμεις δηλαδή που πηγαίναμε περιπάτους Καρτσοβα κλπ τι παθαίναμε??? Τι αναμνήσεις!!  Φτιάχναμε σπιτάκια και παίζαμε ξένοιαστοι. Φωναζαμε "εκδρομη εκδρομη"

Ρε φιλαράκι (... στο Υπουργειο απευθύνομαι δεν τα βάζω με τους δασκάλους τι φταινε) μπορεί ένα παιδί να κλείνεται συνέχεια μέσα στο σχολείο???? Τι θα έχει να θυμάται?? Σε αυτό το κράτος τα έχετε ανακατέψει όλα!!! Απο τα ακατανόητα βιβλία μέχρι και ότι άλλο βρείτε!!!!! Οσο για τις εκδρομες με λεωφορεια μπορει να δίνει ο γονιός? Τα χει τα 10 ευρω?? Σκεφτεστε την απογοητευση του παιδιού αν δεν έχουν οικονομική δυνατότητα? καλες οι εκπαιδευτικές και εμεις πηγαίναμε, αλλά είχαμε το δικαίωμα να είμαστε και παιδιά και να παίζουμε και να χαιρόμαστε την φύση και δεν χρειαζόμασταν εκπαιδευτικές δικαιολογίες, ούτε εμείς ούτε οι δασκαλοί μας για να πάμε περίπατο!

Ε τι να κανω... Απαντω και εγω στα παιδακια "Μην τα βάζετε με τους Διευθυντες και τους δασκάλους... Άλλοι ευθυνονται!!! Κάποιοι που αντι να καλυτερέψουν την παιδεία την καταστρέφουν!!!"

Δηλαδή εμείς που μεγαλώσαμε με τα παλιά βιβλία τι πάθαμε? Αγράμματοι μείναμε??? Γιατι τα αλλάξατε και τυραννάτε και γονεις και μαθητες? Ακουει κανεις?? (μπαααααααααααα)

Ουφφφφφφφφφφφφ!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη