Συνάντηση Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και του Προέδρου Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Τρίπολης Γιάννη Σαμπράκου με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για την ανάπτυξη του Μαινάλου.




Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης κ. Γιάννης Σαμπράκος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ ενημέρωσε για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την Υπουργό Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με σκοπό την ανάπτυξη του Μαινάλου.




«Με τον Δήμαρχο Τρίπολης συζητήσαμε με την Υπουργό για το όραμα του δημοτικής αρχής ώστε να γίνει το Μαίναλο πάρκο εθνικής εμβέλειας και τουριστικού ενδιαφέροντος. Στα σχέδια μας περιλαμβάνεται ένα πάρκο και συγκεκριμένα ένας χώρος που θα πραγματοποιούνται ανθρωποκεντρικές δραστηριότητες.




Στόχος μας είναι να έχουμε το Μαίναλο ως ένα βουνό με 12μηνη εκμετάλλευση όπου θα γίνονται περιηγήσεις στην περιοχή όπως ποδηλατοδρομίες, πεζοπορίες και σκι το χειμώνα.




Η ανάπτυξη του Μαινάλου είναι το ζητούμενο για τη Δημοτική Αρχή καθώς το βουνό δίνει ζωή και προοπτική δουλειάς σε πολλούς πολίτες του Δήμου μας» , δήλωσε ο κ. Σαμπράκος
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη