Έργο ασφαλτόστρωσης στο δρόμο του Πελάγους για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων πραγματοποιεί ο Δήμος Τρίπολης


 



Ο Δήμος Τρίπολης εκτελεί μία σειρά έργων ασφαλτόστρωσης σε πολλούς δρόμους . Μια από τις εργολαβίες που εκτελείται είναι στο δρόμο του Πελάγους , από τη γέφυρα μέχρι την τοπική κοινότητα .




Το έργο αφορά επικάλυψη λακκουβών και ασφαλτοτάπητα σε ένα τμήμα του δρόμου το οποίο και κάλυψε τις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος , βοηθώντας στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων.




Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς στην επίσκεψη – αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή , σε δηλώσεις του επεσήμανε :




« Ο Δήμος εκτελεί έργο επικάλυψης λακκουβών και ασφαλτόστρωσης. Η εργολαβία που πραγματοποιείται στη δημοτική ενότητα Τρίπολης είναι κόστους 200.ΟΟΟ ευρώ ,μέσω ΣΑΤΑ ,και έχει ξεκινήσει από την οδό Σπάρτης και τώρα συνεχίζεται στο δρόμο της τοπικής κοινότητας Πελάγους. Συγκεκριμένα στο δρόμο αυτό επούλωση λακκουβών και ασφαλτόστρωση γίνεται στο κομμάτι της αρμοδιότητάς του Δήμου ,από τη γέφυρα μέχρι και την τοπική Κοινότητα.




Βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου μας προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες που απαιτούνται στους δρόμους .Ανάλογες εργασίες θα γίνουν και στο δρόμο στην οδό Πλαταιών ,στο Γήπεδο του Παναρκαδικού ενώ έργα αποκατάστασης φθαρμένων ασφαλτοταπήτων θα πραγματοποιηθούν και στην πόλη της Τρίπολης . Στόχος μας είναι να λύσουμε στο βαθμό που μπορούμε το πρόβλημα των λακκουβών στο Δήμο μας .»




Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πελάγους Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος ευχαρίστησε από την πλευρά του το Δήμο Τρίπολης για το έργο που εκτελεί τονίζοντας πως οι κάτοικοι δηλώνουν ικανοποιημένοι που εισακούστηκε το αίτημα τους.
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη