Στόχος του Δήμου Τρίπολης η αναβάθμιση του αστικού ιστού της πόλης .


Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης πραγματοποίησε επίσκεψη – αυτοψία στα έργα της πλατείας Άρεως. Παράλληλα ενημέρωσε και για τις άλλες σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης του αστικού ιστού της πόλης .

«Μετά από την επίμονη προσπάθεια μας επιτέλους θα ολοκληρωθεί η πλατεία Άρεως, ένα έργο που καιρό τώρα είχε σταματήσει. Άλλωστε το πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας για ολοκλήρωση της πλατείας ήταν από τους πρωταρχικούς στόχους μας . Γι αυτό και καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την ολοκλήρωση της .

Τα έργα που υλοποιούνται στην Πλατεία Άρεως αφορούν ουσιαστικά τρεις εργολαβίες. Η επίστρωση της με γρανίτη , η πεζοδρόμηση των περιμετρικών δρόμων και η ολοκλήρωση της »,δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Επίσης ανέφερε ότι σύντομα η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης του αστικού ιστού της πόλης , με προτεραιότητα την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Αγ. Βασιλείου όπου θα σταματήσει η κυκλική κυκλοφορία και τα οχήματα θα φεύγουν από την Κύπρου και τη Γεωργίου Α'.

Αναφορικά με την περιοχή της Κάτω Αγοράς στην Τρίπολη ,ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Τεχνικό Επιμελητήριο και το Σύλλογο Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών και συζητήθηκε η εκπόνηση μελέτης .

Τέλος επεσήμανε πως για να διασφαλιστεί η εύρυθμη κυκλοφορία στην πόλη θα γίνουν κάποιες μονοδρομήσεις σε συγκεκριμένους δρόμους και επίσης διάνοιξη του περιμετρικού στο τμήμα από το Γήπεδο του Παναρκαδικού ως το στρατόπεδο.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη