Ξεκίνησε η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος στην κατασκήνωση του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος.





Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου στο ΔΑΚ Τρίπολης έγινε η πρώτη αναχώρηση εργαζομένων και μικρών κατασκηνωτών..



Εκατό μικροί φίλοι του Δήμου , αγόρια ηλικίας 8 – 10 ετών με διάχυτο τον ενθουσιασμό επιβιβάστηκαν στα πούλμαν για να μεταβούν στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος.



Τα παιδιά καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ .Σταύρος Κουκάκης και όπως τόνισε "ξεκινάμε με αισιοδοξία".



«Φέτος, ξεπεράστηκε κάθε ρεκόρ προσέλευσης, υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή από παιδιά από 7 έως 12 ετών. Για το λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια της να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να βρεθούν στην κατασκήνωση του Δήμου πρόσθεσε ακόμα μία κατασκηνωτική περίοδο .



Η βελτίωση στην κατασκήνωση του Δήμου είναι συνεχής τόσο στις κτιριακές εγκαταστάσεις, όσο και στην οργάνωση των δραστηριοτήτων για τα παιδιά .Από την πλευρά των υπευθύνων έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να οργανωθεί ένα ψυχαγωγικό αλλά και δημιουργικό πρόγραμμα που θα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων.



Κάθε σχεδιασμός του Δήμου για τις δραστηριότητες των παιδιών είναι άλλωστε πολύ προσεγμένος καθώς η κατασκήνωση αποτελεί και ένα σχολείο για τους μικρούς μας φίλους αφού πέραν της διασκέδασης και της άσκησης επιτυγχάνεται και η διαπαιδαγώγησή τους» επεσήμανε ακόμη είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Κουκάκης.



Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε από την πλευρά του όλους τους συνεργάτες και εργαζόμενους στο Δήμο , που πραγματικά έκαναν εξαιρετική δουλειά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη φιλοξενία των μικρών μας φίλων.



Θα ακολουθήσουν άλλες έξι περίοδοι με το δήμο Τρίπολης να έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές των μικρών κατασκηνωτών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη