«Η οικονομική πραγματικότητα του Δήμου ακυρώνει τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Παυλή», δήλωσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης




Οι ισχυρισμοί του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Παυλή για απευθείας αναθέσεις και αδιαφανείς διαδικασίες στην διαχείριση των οικονομικών του δήμου προκάλεσαν την απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη:



«Ο Παυλής εξακολουθεί να ασκεί πολιτική εντυπώσεων εις βάρος των δημοτών.


Με στοιχεία αποδεικνύουμε τη χρηστή οικονομική διαχείριση του Δήμου . Με έγγραφο της τράπεζας Eurobank φανερώνεται η αλήθεια ! Το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου μας είναι 7.043.627,20 ευρώ .


Όταν αναλάβαμε τη διαχείριση του Δήμου βρήκαμε πλεόνασμα 799.000 ευρώ ενώ σήμερα έχουμε πλεόνασμα 2.561.000 ευρώ!

Είναι απορίας άξιο πως ο Δήμος με ταμειακό υπόλοιπο , χωρίς υποχρεώσεις και πλεόνασμα 2 εκατομμυρίων κατά τον κ. Παυλή κάνει «οικονομικές ατασθαλίες», τη στιγμή μάλιστα που οι πάσης φύσεως πόροι προς την Αυτοδιοίκηση έχουν μειωθεί κατά 60%.». δηλώνει ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης .

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια της συνέντευξης τύπου ενημέρωσε και για την πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή από την πρώτη μέρα της θητείας της.

«Υπεύθυνα στεκόμαστε δίπλα στους συνδημότες μας τη δεδομένη οικονομική συγκυρία Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη και δεν πρόκειται να τα αυξήσουμε παρά τη μεταφορά των απορριμμάτων η οποία και κοστίζει ακριβά για το Δήμο μας .Μειώσαμε τα τέλη ύδρευσης όπως και τα ενοίκια των δημοτικών καταστημάτων. Παράλληλα προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις χρηματοδοτικές πηγές προς όφελος του Δήμου μας. Όλες οι ενέργειες μας αποσκοπούν σε ένα στόχο . Να γίνει ο Δήμος μας πιο ανθρώπινος ,πιο ελκυστικός και φιλόξενος για τους πολίτες και τους επισκέπτες. » ανέφερε ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη