ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!! ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Χθές στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ένα περίεργο θέμα ξεσήκωσε αλλά και εκνεύρισε το Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σαμαρτζής πήρε το λόγο και μίλησε για χρήματα που δίνονται για προμήθεια μηχανημάτων εκτός Τρίπολης, για λεφτά που δεν δίνονται στον τόπο, για υπερβολικά χρηματικά ποσά στην εταιρεία λογισμικού που υποστηρίζει το Δημαρχείο αλλά και για δουλειές που δίνονται στην γυναίκα του Δημάρχου ενώ υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις στην πόλη.

Φοβερά εκνευρισμένος ο Δήμαρχος του απάντησε ότι ο λόγος που παίρνουμε είτε από Αθήνα είτε από Άργος είναι κάποια τα οποία δεν μπορούμε να τα βρούμε στην Τρίπολη αλλά περισσότερο απάντησε ότι η σύζυγος του ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να διεκδικήσει απο διαγωνισμούς του Δήμου αν και ο νόμος της το επιτρέπει μιας και είναι επιχειρηματίας.

Ο κ. Ταλούμης Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και ενώ ο κ. Σαμαρτζής αποχώρησε είπε ότι ο κ. Σαμαρτζής βρίσκεται πια στην Αθήνα και δεν έχει κανένα λόγο να μιλάει για την Τρίπολη εφόσον δεν μένει σε αυτήν και τον κάλεσε να παραιτηθεί!!

Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα δοθεί μια λίστα προμηθευτών ώστε να ξέρουν και οι δημότες που τελικά δίνονται λεφτά και σε τι από πρόταση του κ Παυλή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη