Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης το πρόγραμμα KIDS ATHLETICS της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) για τα δημοτικά σχολεία.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης και στα πλαίσια του προγράμματος KIDS ATHLETICS της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) οι αγώνες των δημοτικών σχολείων.

 

Το ΔΑΚ Τρίπολης γέμισε με χαρούμενες φωνές παιδιών, με τους μικρούς μας αθλητές να δίνουν ακόμη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο . Πάνω από όλα όμως σημασία έχει ότι οι μικροί φίλοι του Δήμου Τρίπολης αγαπούν τον αθλητισμό και ακολουθούν με μεγάλη χαρά τις διοργανώσεις που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τους τοπικούς αθλητικούς φορείς.

 

Τους αγώνες στο ΔΑΚ Τρίπολης παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σταύρος Κουκάκης , η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Χριστίνα Ζαμπάθα και πλήθος κόσμου, που γέμισαν τις κερκίδες του ΔΑΚ παρακολουθώντας το ταλέντο και την εξέλιξη των εκκολαπτόμενων αθλητών-τριών.

 

«Ο Δήμος Τρίπολης προάγει το πνεύμα του αθλητισμού .Σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους που διανύει η χώρα μας, απαντάμε στην κρίση με δράσεις που σχετίζονται με την αναβάθμιση του πολιτιστικού γίγνεσθαι και την ανάπτυξη και διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

 

Ο Δήμος Τρίπολης  θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις που αποτελούν θεσμό για την πόλη μας, ρίχνοντας το βάρος του στη νεολαία μας, με τα παιδιά αυτά να αποτελούν το μέλλον της πόλης μας.

 

Εμείς, είμαστε εδώ για να ενθαρρύνουμε και να προάγουμε κάθε πρωτοβουλία, πρόταση ή ιδέα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού -δύο τομέων που αποτελούν σταθερή προτεραιότητά από την αρχή της δημαρχιακής θητείας μας.» τόνισε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη