AΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Ο Δήμος Τρίπολης με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων για την προώθηση του αθλητισμού, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους δημότες του να εκμεταλλευτούν τις εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου και το καλοκαίρι .

 

Συγκεκριμένα  υλοποιήθηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Τρίπολης – Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης - Κολυμβητικού Ομίλου Αρκαδίας << Τρίπολη>>  - Γ.Ε.Α 2000 Άμιλλα, για την λειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου το χρονικό διάστημα 01-07-2013 έως και 31-08-2013.

 

     Κανονισμοί Λειτουργίας:

Το κολυμβητήριο (μεγάλη πισίνα) θα λειτουργήσει για το χρονικό διάστημα από 01-07-2013 έως και 31-08-2013 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 15.00-20.00 για όλους τους δημότες ηλικίας 12 ετών και άνω. Η ελάχιστη θερμοκρασία λειτουργίας της πισίνας ορίζεται στους 26,0C.

 

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίζουν στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού:

 

α)Ιατρική Βεβαίωση από Παθολόγο ή Παιδίατρο και Δερματολόγο,

 

β)Υπεύθυνη Δήλωση ότι έχουν γνώση κολύμβησης και κολυμπούν με δική τους ευθύνη (σε περίπτωση ανηλίκου η υπεύθυνη δήλωση θα υπογράφεται από τον κηδεμόνα)

 γ) φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Όσοι ενδιαφερόμενοι: α) έχουν αθλητική ταυτότητα κολύμβησης αντί των παραπάνω ιατρικών βεβαιώσεων μπορούν να προσκομίσουν φωτοτυπία αυτής και β)έχουν προσκομίσει τις ανωτέρω ιατρικές βεβαιώσεις  στο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης για να εγγραφούν στα τμήματα κοινού την κολυμβητική περίοδο 2012-2013, μπορούν να προσκομίσουν την σχετική βεβαίωση από το Ν.Π.Δ.Δ.

 

Οι κολυμβητές οφείλουν να σέβονται τους κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται στα αποδυτήρια και τους άλλους χώρους της κολυμβητικής πισίνας, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί από το Ν.Π.Δ.Δ.

 

Η εποπτεία ανηλίκων σε μια πισίνα που πιθανόν έχει πολύ κόσμο είναι δύσκολη, θα πρέπει να γίνεται με συνοδεία γονέων. Εξαίρεση θα μπορούσε να γίνει μόνο για κολυμβητές με δελτίο συλλόγων.

 

Η κάρτα εισόδου στο κολυμβητήριο θα κοστίζει €25/μήνα/άτομο. Σε περίπτωση οικογένειας η κάρτα θα κοστίζει: 30€/μήνα/2 άτομα, 35€/μήνα/άνω των τριών ατόμων.

Η οικογενειακή κατάσταση θα αποδεικνύεται από πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που θα εκδίδεται αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία.

Οι συμμετέχοντες –δημότες στο πρόγραμμα θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

 

 

Πληροφορίες στην κ. Βάνα Βρεττού ( τηλ. 2713- 600430) ή στην κ. Βασιλική Λαμπράκη ( τηλ. 2713 – 600480)

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη