ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΤΙΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ‏

Ελληνικός Ορειβατικός
Σύλλογος Τρίπολης
 
Η πληροφόρηση για τον θάνατο του Τίμου Χαραλαμπόπουλου γέμισε με θλίψη την οικογένεια του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης, στον οποίο υπήρξε επί πολλά έτη πρόεδρος.
Η αγάπη του για το βουνό και η παρουσία του σε αυτό ήταν οδηγός και παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες αλλά και τις παλαιότερες γενιές, ενώ η προσφορά του στο βουνό και την ορειβασία ήταν συνεχής.
Επί των ημερών της προεδρίας του, η χιονοδρομία απέκτησε άλλη διάσταση για το σύλλογο και την Τρίπολη, καθώς αναπτύχθηκε τόσο αριθμητικά όσο και σε τεχνικό επίπεδο, προσφέροντας πλειάδα αθλητών και πρωταθλητών.
Όλοι θυμόμαστε την πρόταση του πριν μερικά χρόνια προς τον σύλλογο για τη διοργάνωση της Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης στο Μαίναλο, η οποία πραγματοποιήθηκε πέρσι το καλοκαίρι και στην οποία ήταν παρών και βρέθηκε στην κορυφή της Οστρακίνας, ανάμεσά μας.
 Επίσης υπήρξε εμπνευστής και κύριος συντελεστής της πραγματοποίησης της εκδήλωσης που διοργάνωσαν ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, ο Σ.Α.Ο.Ο. και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, την άνοιξη του 2012 στην Τρίπολη.
Μέχρι τελευταία στιγμή ήταν παρών στις δραστηριότητες του συλλόγου, προήδρευσε στη συνέλευση των τελευταίων εκλογών του συλλόγου μας και ήταν αρωγός στις προσπάθειές μας.
Η μεγαλύτερη προσφορά του Τίμου στην οικογένεια της ορειβασίας - χιονοδρομίας - αναρρίχησης, ήταν ότι με το ήθος του υπήρξε το ζωντανό παράδειγμα για αγάπη, ομόνοια, σύμπνοια και αλληλεγγύη όλων μας.
Ο θάνατος του Τίμου αποτελεί μεγάλη απώλεια και πλήγμα για το σύλλογό μας.
Θα μας λείψει.
 
Το διοικητικό συμβούλιο του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης συνελθών εκτάκτως σήμερα 12 Ιουλίου 2013, αποφασίζει ομόφωνα
1.     Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τίμου εκ μέρους όλων των μελλών του συλλόγου,
2.     Να διοργανώσει εκδήλωση στη μνήμη του και
3.     Να εκπροσωπηθεί ο σύλλογος στο μνημόσυνο από αντιπροσωπεία του συμβουλίου.
 
Για το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης
Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας
 
Νίκος Παναγιωτόπουλος                                      Μιχάλης Μιχαλόπουλος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη