Τον κατσάδιασε ο συνεργάτης του Αβραμόπουλου τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Τον έστησε σε μια γωνιά και… του έσυρε τα εξ αμάξης. Ο λόγος για τον στενό συνεργάτη του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος «παγίδευσε» σε ένα σημείο του Κοινοβουλίου τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και του παρέδωσε μαθήματα καλής αγωγής και σωστής συγκυβέρνησης.

Οι σκληρές δηλώσεις που είχε κάνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την διάταξη που έφερε εν κρυπτώ και παραβύστω ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Πολυνομοσχέδιο και σύμφωνα με την οποία θα του εξασφάλιζε μια θέση στο προεδρικό αεροσκάφος, εξόργισαν τον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Είναι δυνατόν το χωριό να καίγεται και μεις να φέρνουμε διατάξεις για τη χρησιμοποίηση του προεδρικού αεροσκάφους;» διερωτήθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ζητώντας από την κυβέρνηση την άμεση απόσυρσή της.

Όταν, δε, στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισημάνθηκε ότι από τη ρύθμιση ευνοείται και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κύριος Κωνσταντινόπουλος έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί ως υπουργός Εξωτερικών να χρησιμοποιεί το προεδρικό αεροπλάνο.

Άρα, για όλα φταίει ο Αβραμόπουλος; Μετά την κατσάδα που άκουσε ο Κωνσταντινόπουλος, μάλλον όχι.
Άσε μην δούμε εν τέλει τον εκπρόσωπο Τύπου να δίνει συνέντευξη και να μας λέει ότι «να ταξιδέψει ,να ταξιδέψει και ο «Αβραμό», με το αεροσκάφος το προεδρικό».

zougla.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη