Έκκληση για συναίνεση στα θέματα που αφορούν τα Ταξί από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου‏


Τη συνεννόηση και τη συμφωνία ενόψει των άμεσων μελλοντικών εξελίξεων χαρακτήρισε ως κύριο ζητούμενο για τη ρύθμιση των θεμάτων επιβατηγών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτησή τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 και έθεσε τις βασικές αρχές σύμφωνα με τις οποίες θα λειτουργήσουν οι σχετικές επιτροπές.

 

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι «δεν θα εκδοθεί καμία νέα άδεια, και σε αυτό θα είμαι απόλυτος, θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν νομικές συνέπειες στο μέλλον, και θα πρέπει να οργανωθούν οι ενώσεις σύμφωνα με τις νέες λογικές, όπου η κάθε εξέλιξη θα προϋποθέτει τους ίδιους συμμετόχους».

 

«Κάνω έκκληση για συναίνεση με βασική αρχή ότι κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις, προκειμένου να προασπιστεί το συλλογικό συμφέρον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης και ανακοίνωσε την άμεση λειτουργία των σχετικών επιτροπών ανά Περιφερειακή Ενότητα.

 

Ο κ. Τατούλης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι, αν και αρχικά υπήρξε εκατέρωθεν επιφυλακτικότητα, φάνηκε στο τέλος ότι η συναίνεση είναι εφικτή, όχι μόνο για τη θωράκιση του επαγγέλματος, αλλά κυρίως για την εξέλιξη του κλάδου ενόψει των επικείμενων αλλαγών. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη