Τα προβλήματα οξύνονται και οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας στοιχίζονται μεταξύ τους, ανάλογα με το τι συμφέροντα εξυπηρετούν!!!

-     Είχα γράψει πριν λίγων ημερών ότι:
-     ΠΡΩΤΟ      : Τα προβλήματα οξύνονται.
-     ΔΕΥΤΕΡΟ  : Η τρόικα πιέζει για νέα μέτρα.
-     ΤΡΙΤΟ        : Ο λαός βογκάει δεν αντέχει άλλο.
-     ΤΕΤΑΡΤΟ  : Οι πολιτικές δυνάμεις στη χώρα μας παίρνουν θέση.
-     Έμοιαζε τότε που το έγραψα σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας!
-     Όμως τα σημάδια το μαρτυρούσαν!
-     Πρώτη η Χρυσή Αυγή, αποφάσισε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για στήριξη του Σαμαρά, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο κατέβασε τους διακόπτες στην ΕΡΤ.
-     Ίσως κάτι της θύμιζε ο τρόπος αυτός και έγινε εκείνο, που πολύ σοφά λέει ο λαός μας: Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!!!
-     Δεύτερη η ΔΗΜΑΡ, η οποία όπως δείχνει, βρήκε τα όποια αριστερά αντανακλαστικά της έχουν απομείνει και εγκατέλειψε την ιερά συμμαχία, την τρόικα εσωτερικού, γιατί πολύ σωστά διέβλεψε ότι η δουλειά με τους δύο άλλους στη κυβέρνηση βρωμάει!!!
-     Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, αγκαλιάστηκε πιο σφιχτά με τη ΝΔ, αφού ο Βενιζέλος φοβάται τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και έχει μεγάλη ανάγκη τη προστασία του Σαμαρά!!!
-     Όπως βλέπουμε, έχουμε καθημερινά εξελίξεις στο θέμα της στοίχισης των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας.
-     Όλο και πιο συχνά ακούμε, κάποιες σχετικές ειδήσεις όπως π.χ: οι βουλευτές Μαρκόπουλος και Σολδάτος που είχαν φύγει από τη Ν.Δ και είχαν πάει στον Καμμένο, τώρα επειδή δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια,  να παίζουνε με τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, μαζεύτηκαν άρον-άρον εκεί, απ' όπου έχουν εκκολαφτεί !!!
-     Στη Δεξιά μήτρα από την οποία έχουν γεννηθεί !!!
-     Ταυτόχρονα, μερικοί από τη Ν.Δ, οι οποίοι διαθέτουν και το ανάλογο ύφος, εκείνο της ακροδεξιάς, έχουν αναλάβει εργολαβικά, να επισπεύσουν τις όποιες εξελίξεις, αφού όπως γράφω και στην αρχή, όλα στη χώρα μας είναι πλέον πολύ βιαστικά και ότι είναι να γίνει, πρέπει γρήγορα να γίνει !!!
-     Σ' αυτό το πνεύμα λοιπόν, ο γνωστός από το ύφος του κος Πολύδωρας, άφησε στην άκρη τα προσχήματα και έτρεξε να βοηθήσει τη κατάσταση !!!
-     Το κυβερνητικό σχήμα βλέπετε, έτσι όπως είναι, φαίνεται αδύναμο, μέσα στη βουλή και ως εκ τούτου έχει ανάγκη ψήφων απʼ όπου και αν αυτές προέρχονται!!!
-     Στη κατεύθυνση αυτή, ανέλαβε συγκεκριμένο ρόλο!
-     Να ρίξει γέφυρες στην ακροδεξιά !
-     Ψήφοι είναι και αυτοί βλέπετε και όταν χρειάζονται, είναι καλοδεχούμενοι !
-     Πρέπει είπε, να φτιάξουμε ένα μέτωπο μαζί και με τη Χρυσή Αυγή, για να αντιμετωπίσουμε τον αργό θάνατο που μας επιβάλουν οι δανειστές μας!!!
-     Ρε πως αλλάζουν τα πράγματα;;;
-     Πριν ενάμιση χρόνο χρησιμοποιήθηκε η ακροδεξιά (Καρατζαφέρης), για να στηρίξουν τον αργό θάνατο της χώρας μας, που μας επέβαλαν τότε οι δανειστές μας!!!
-     Τώρα θα χρησιμοποιήσουν πάλι την ακροδεξιά με άλλο στόχο. Να αντιμετωπίσουν τον αργό θάνατο της χώρας μας, που μας επιβάλουν οι δανειστές μας !!!
-     Γίνονται αυτά τα πράγματα;;; Πότε έτσι και πότε αλλιώς;;;
-     Ναι !!! Μου λέει ένας που ξέρει από αυτά τα πράγματα !!!
-     Προφάσεις είναι! Έτσι για να δικαιολογήσουν την όποια συνεργασία!!!
-     Θέλουν να δώσουν στην ακροδεξιά, ένα αντιμνημονιακό ρόλο, προκειμένου να δικαιολογήσουν την αλλαγή πλεύσης της !!!
-     Το ζητούμενο είναι, η ενίσχυση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, γιατί προμηνύονται θύελλες, λόγω των νέων μέτρων που σκέπτονται να πάρουν, σε βάρος του λαού και στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας, έτσι για να δικαιολογείται και η στάση της ακροδεξιάς !!!
-     Η ακροδεξιά στη χώρα μας, να ξέρεις μου είπε, παίζει το ρόλο του μικρού, που τον στέλνουν να πάρει τσιγάρα !!!
-     Είναι ο μικρός αδελφός της Δεξιάς πολιτικής, που έχουν βγει από την ίδια μήτρα !!!
-     Έτσι, όταν και όπου χρειάζεται να βοηθήσει, τρέχει με ιδιαίτερη προθυμία, χωρίς να φέρει καμία, μα καμία  απολύτως αντίρρηση !!!
-     Αρκεί να κρατούνται τα προσχήματα !!!
 
Τρίπολη 2-7-2013                                             Τάσος   Παπαζαχαρίας
                                                                    www.tasospapazax.blogspot.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη