ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ


O Δήμος Τρίπολης και κατ ΄ εφαρμογή της αριθμ. 241/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για καθορισμό Δημοτικών Χώρων Στάθμευσης  ενημερώνει ότι :

 

Την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε λειτουργία το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης , με κάρτα (χρέωσης χρόνου) σε  τρεις  από τους δέκα συνολικά χώρους στάθμευσης οχημάτων  που μισθώθηκαν από τον Δήμο Τρίπολης.

 

Πρόκειται για τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης:

 1.Στην οδό Δαρειώτου

 2. Στην  Εθνομαρτύρων και Φωτάκου

 3. Κάτω Αγορά ( που περιβάλλεται από τις οδούς Δεληγιάννη και Αποστολοπούλου)

 

Η τιμή θα ανέρχεται στα 0,50 ευρώ ανά ώρα .

 

Οι μέρες και ώρες που θα είναι σε ισχύ το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης ,με κάρτα, είναι οι εξής:

 Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00  έως 21:00 ) και Σάββατο (8:00  έως 15:00 ).








Παρακαλούμε πολύ όπως συμμορφωθούν οι δημότες με το νέο σύστημα λειτουργίας των δημοτικών χώρων στάθμευσης , όταν αυτό τεθεί σε εφαρμογή, καθώς το πρόστιμο που θα επιβάλλεται σε όσους θα κάνουν χρήση χωρίς να καταβάλλουν το παραπάνω ποσό ή σε όσους υπερβαίνουν το χρόνο στάθμευσης θα είναι 20 ευρώ.





Οι κάρτες θα πωλούνται στο κοινό στα κεντρικά περίπτερα της πόλης .

 

Χωρίς αντίτιμο χρησιμοποιούνται στην παρούσα φάση οι υπόλοιποι δημοτικοί χώροι στάθμευσης.  

 «Η συγκεκριμένη υποδομή αποτελεί συνέχεια μίας ευρύτερης πολιτικής της δημοτικής αρχής που  επικεντρώνεται στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών κυκλοφορίας και στάθμευσης στην πόλη όπως και στην αναβάθμιση του κέντρου.

Το κέντρο της πόλης μας γίνεται πιο λειτουργικό, ανθρώπινο και προσβάσιμο» ,δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης .

 

Για την ακριβή ημέρα που θα ξεκινήσει η λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης με κάρτα θα ενημερώσουμε με επόμενο δελτίο τύπου.

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη