ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρίπολης,  συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου, κατά το οποίο συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για τα ακόλουθα θέματα :

 

Διαχείριση απορριμμάτων – Ενημέρωση

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ  κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο ΥΠΕΚΑ στις 18/6/2013 στην οποία συμμετείχαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιπροσωπεία της Ε.Ε. του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.  Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και από το Υπουργείο δεσμευτήκαν ότι θα οριστικοποιηθούν άμεσα οι διαδικασίες και θα δοθούν  κατευθύνσεις για τη μεταβατική  διαχείριση των απορριμμάτων. Επίσης ανέφερε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών στους Νομαρχιακούς ΦΟΔΣΑ και άμεσα θα προχωρήσει η συγχώνευση τους. Τέλος επεσήμανε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Β΄ Φάσης του διαγωνισμού  της Περιφέρειας και θα δημοσιευτούν τα τεύχη δημοπράτησης την 11η Ιουλίου 2013 και μέχρι τέλος Ιουλίου θα καθοριστεί ο προσωρινός ανάδοχος.

 

Συμμετοχή της ΠΕΔ Πελοποννήσου στο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

 

Η ΠΕΔ Πελοποννήσου  θα συμμετέχει στο 16ο Φεστιβάλ αγροτουρισμού του Δήμου Επιδαύρου το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου τις ακόλουθες ημέρες :

 

Παρασκευή 5, Σάββατο 6  & Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 12, Σάββατο 13  &  Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 19, Σάββατο 20  &  Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 26, Σάββατο 27  &  Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 2, Σάββατο 3  & Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Στο περίπτερο που έχει οργανώσει η ΠΕΔ θα προβληθούν οι Δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ. μ. στο χώρο της διεξαγωγής της έκθεσης στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου.

 

Διοικητικά-Οικονομικά θέματα-Ορισμός εκπροσώπων της ΠΕΔ σε επιτροπές Νομαρχιακού Επιπέδου

 

Με ομόφωνες αποφάσεις εγκρίθηκαν τα διοικητικά και οικονομικά θέματα και ορίστηκαν εκπρόσωποι της ΠΕΔ με τους αναπληρωτές τους σε Επιτροπές Νομαρχιακού Επιπέδου.

 

 

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου

 

Παναγιώτης Νίκας

Δήμαρχος Καλαμάτας

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη