Συνάντηση Δημάρχου με Σχολικούς Φύλακες του Δήμου




Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ,στο πλαίσιο των νέων μέτρων περί διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο με τους σχολικούς φύλακες του Δήμου.




Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς.




Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους σχολικούς φύλακες και εξέφρασε την αντίθεση του στην αιφνιδιαστική διαθεσιμότητα του κλάδου τους .




Συγκεκριμένα δήλωσε:




« Ο Δήμος Τρίπολης είναι αντίθετος στο μέτρο περί διαθεσιμότητας δημοτικών υπαλλήλων καθώς για άλλη μια φορά η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της εξυγίανσης του Δημοσίου Τομέα καταβάλλοντας πολλαπλάσια μεγαλύτερο τίμημα από κάθε άλλο φορέα.




Οι σχολικοί φύλακες ενώ επιτελούν σημαντικό έργο , προστατεύοντας τις κτιριακές σχολικές εγκαταστάσεις και τα παιδιά μας τίθενται αιφνιδιαστικά σε διαθεσιμότητα χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και χωρίς να έχει προκαθορισθεί και διευθετηθεί με ποιους τρόπους θα αναπληρωθούν οι αρμοδιότητες τους.




Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τόσο των σχολικών φυλάκων όσο και των δημοτικών αστυνομικών και γενικά των δημοτικών υπαλλήλων και τάσσεται κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας πριν την αξιολόγηση των δομών του Δημόσιου Τομέα»


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη