Βράβευση μαθητριών σε διαγωνισμό ζωγραφικής

Στο γραφείο του Δημάρχου Τρίπολης βρέθηκαν την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, οι μαθήτριες του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που διακρίθηκαν στον διαδημοτικό διαγωνισμό ζωγραφικής, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Τρίπολης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), στα πλαίσια του «Συμφώνου των Δημάρχων» και των Ημερών Ενέργειας του προγράμματος SEAP-PLUS.
Πρόκειται για τη Μαρία Τσιώση και τη Νικολέττα Φαρμάκη, μαθήτριες της Ε’ τάξης, οι οποίες ξεχώρισαν μέσα από μια κοινή ζωγραφική σύνθεση που δημιούργησαν με θέμα «Ζωγραφίζω τι κάνουμε στην πόλη μας για να καθαρίσουμε τον ουρανό της».
Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Παιδείας κ. Κοσκινάς Δημήτρης, ευχήθηκε καλή πρόοδο και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια, απονέμοντας στις νεαρές μαθήτριες τιμητικές πλακέτες, βιβλία και αναμνηστικές αφίσες. Αναφέρθηκε στον διαγωνισμό ζωγραφικής, που ήταν μέρος των δράσεων για τις «Ημέρες Ενέργειας» κατά το διήμερο 6-7 Ιουνίου, δράσεις που καθιερώνονται από φέτος και για κάθε χρόνο στον Δήμο Τρίπολης, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) καθώς και τη σχέση με την ενεργειακή και κλιματική αλλαγή. Ο κ. Κοσκινάς δήλωσε: «Η ζωγραφική σύνθεση των μαθητριών αποτυπώνει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από τη χρήση ΑΠΕ, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα παιδιά αναγνωρίζουν την υφιστάμενη περιβαλλοντική κατάσταση και αναδεικνύουν τις βέλτιστες λύσεις, σύμφωνα με τη γνώση και την εμπειρία τους».
Στη λιτή εκδήλωση βράβευσης, παραβρέθηκαν η ειδική σύμβουλος κ. Λυμπέρη Β., ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου κ. Τερζής Α. καθώς και οι γονείς των μαθητριών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη