ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


  3ην   Ιουλίου  2013,  ημέρα Τετάρτη  και ώρα  14:00, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010  στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

1)  Έγκριση δαπανών που έχουν  γίνει από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Πικερνίου.

 

2)  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών «Επιχωμάτωση όγκων απορριμμάτων στο ΧΑΔΑ Λεβιδίου για την αποφυγή πυρκαγιάς».

 

 

3)  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών «Επιχωμάτωση όγκων απορριμμάτων και διαμόρφωση αντιπυρικής ζώνης σε πρώην ΧΑΔΑ Δ.Ε. Κορυθίου».

 

 

4)  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κάδων  απορριμμάτων Δ.Ε. Κορυθίου.

 

5)  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κάδων  απορριμμάτων Δ.Ε. Μαντινείας.

 

 

6)    ΘΕΜΑ: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση της πίστωσης  για αμοιβή δικαστικής επιμελήτριας για την εκτέλεση παραγγελιών κατάσχεσης κινητής και ακίνητης περιουσίας  κατά οφειλετών του Δήμου Τρίπολης».

 

7)    Έγκριση δαπάνης Δήμου Τρίπολης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή του δικηγόρου κ. Καρακούρτη Βασίλειο , για σύνταξη γνωμοδότησης ,για άσκηση αίτησης αναστολής και για παράσταση με σύνταξη και κατάθεση προτάσεων ενώπιον του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Τρίπολης,  κατά την εκδίκαση  στις 17-5-13, της με αρ.καταθ. 144/2012 ανακοπής, κατά της αρ. 45/2012 διαταγής πληρωμής» .

 

8)    «Έγκριση δαπάνης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή του δικηγόρου κ. Χρονόπουλου Χρόνη  για την  παράσταση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης κατά την δικάσιμο της -μετά αναβολής- 22ης -2-13 σε εκδίκαση της με αρ.κατ. 8/20-1-12 αγωγής του Σωματείου με την επωνυμία : Πολιτιστικός και εξωραϊστικός Σύλλογος περιοχής Φιλικών « Η ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ »  κατά του Δήμου Τρίπολης και του Δημάρχου .

 

 

9)    «Έγκριση δαπάνης Δήμου Τρίπολης και διάθεση της  πίστωσης  για αμοιβή του δικηγόρου κ. Καρακούρτη Βασίλειο , για παράσταση με σύνταξη και κατάθεση προτάσεων ενώπιον του Ειρηνοδικείου Τρίπολης (διαδικασία εργατικών διαφορών), σε εκδίκαση δύο αγωγών υπαλλήλων του Δήμου. »

 

 

10) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες χειρονακτικού οδοκαθαρισμού στη Δ.Ε. Τρίπολης, πλυσίματος κάδων σε όλες τις Δ.Ε. καθώς και του πλυσίματος των λαϊκών αγορών στη Δ.Ε. Τρίπολης.

 

11) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Βαλτετσίου».

 

12) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Λεβιδίου, Μαντινείας, Κορυθίου, Τεγέας και Τρίπολης».

 

13) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη ΔΕ Φαλάνθου και τις Τ.Κ. της ΔΕ Τρίπολης πλην της ΔΚ Τρίπολης.

 

14) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Κορυθίου».

 

15) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε.Τεγέας».

 

16) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Λεβιδίου».

 

17) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Μαντινείας».

 

18) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Σκιρίτιδας».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη