ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ 11ο ΣΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η IV ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΖ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΡΑΤ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Προσθήκη λεζάντας
Όλα δείχνουν ότι τελικά η επιθυμία των Αρκάδων να παραμείνει το 11ο ΣΠ αλλά και IV Μεραρχία ΠΖ στην Τρίπολη θα γίνει πραγματικότητα.

Πληροφορίες θέλουν να παραμένει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού (Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη) όχι πια σαν κέντρο νεοσυλλέκτων ίσως σαν μετεκπαίδευση των νεοσυλλέκτων.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το 11ΣΠ διαθέτει ένα μεγάλο στίβο μάχης κλπ. σε σχέση με το στρατόπεδο της Καλαμάτας που άνοιξε πρόσφατα στην Καλαμάτα ενώ ήταν κλειστό.

Και εδώ μπαίνει η απορία: πώς γίνεται να θέλουμε να κλείσουμε τα στρατόπεδα, που ένας Θεός ξέρει πως κάποτε φτιάχτηκαν,  όχι για να στολίζουν τις πόλεις αλλά επειδή πίστευαν οι κάτοικοι στην Άμυνα της χώρας, και το στρατόπεδο της Καλαμάτας από κλειστό να ξανανοίγει κάνοντας την ζημιά στην Τρίπολη που ήδη είχε έτοιμο το κέντρο νεοσυλλέκτων?????????????

Επίσης ευχάριστα είναι τα νέα και για την IV Μεραρχία ΠΖ η οποία αλλάζει όνομα και γίνεται μάλλον Διοίκηση κέντρων εκπαίδευσης.  Άλλο πάλι και τούτο, να κλείσουν μια ιστορική Μεραρχία 100 χρόνων!!!!

¨Ολα αυτά τα κλεισίματα σε όλη τη χώρα βάζουν σε περιπέτειες στρατιωτικούς και τις οικογενειές τους, κυρίως θύματα τα παιδιά τους. Και επειδή η μειοψηφία των πολιτών που δεν τους ενδιαφέρει ο στρατός λένε τι τον χρειαζόμαστε τον στρατό, τα στρατόπεδα να κλείσουν κλπ 1) της Τουρκίας ο χάρτης διεκδίκησης εδαφών έχει φτάσει μέχρι την Λάρισα 2) συμφωνώ , ναι να μην υπάρχει άμυνα στην χώρα δεν χρειάζεται ο στρατός, όπως και η ΕΡΤ, όπως και η Δημοτική Αστυνομία κλπ μείνετε λοιπόν στν ανεργία , ανεξιθρησκία, εν καιρώ ειρήνης είμαστε άρα δεν θα γίνει ποτέ πόλεμος κλπ και 3) Πως μπορείτε να μιλάτε για το κεφάλι των άλλων και το αν θέλουμε οι Αρκάδες να έχουμε στρατό στην πόλη μας!!!! Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν Αρκάς και χάριν στους πολεμιστές του 21 είμαστε σήμερα ελεύθεροι και χρωστάμε πολλά!!!!!

Τώρα, όσον αφορά την Στρατιωτική Μουσική της IV Μεραρχίας ΠΖ τα δημοσιεύματα είναι εν μέρει σωστά αλλά και λάθος!!!! Η Στρατιιωτική Μουσική της IV Μεραρχίας ΠΖ  ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ και ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ  σε Μουσική Διεύθυνσης κέντρων εκπαίδευσης Πελοποννήσου, μάλλον!!
Η Στρατιωτική Μουσική της Τρίπολης- Πελοποννήσου (γιατί είναι η μοναδική στην Πελοπόννησο)φτάνει το χρόνο περί τις 250 υπηρεσίες , που αυτές περιλαμβάνουν καθημερινά ολοήμερα ταξίδια σε όλη την Πελοπόννησο και στην κάθε ραχούλα που υπάρχει μνημείο, βραδιές οπλίτη σε Μεσολόγγι, Ναύπλιο κλπ, παρελάσεις και ορκομωσίες και άλλα πολλά. Δεν υπάρχουν ωράρια εργασίας γενικά στον στρατό!!! Αλλά και πάλι οι στρατιωτικοί ποτέ δεν είπαν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ που φευγουν καθημερινά απο την πόλη!!! "Αυτή είναι η δουλειά μας" απαντούν

Πόσοι τα γνωρίζουν αυτά?????

Ευτυχώς που έχουμε και ΆΞΙΟΥΣ αξιωματικούς σε αυτήν την πόλη από τον Μέραρχο κλπ και όποτε ζητήθηκε από την Μεραρχία να βοηθήσει σε εκδηλώσεις, πυρκαγιές κλπ ΔΙΝΕΙ την βοηθειά της με μεγάλη χαρά προσφοράς προς την πόλη της Τρίπολης αλλά και προς όλη την περιοχή ευθύνης της Μεραρχίας!!!!

Πόσοι τα ξέρουν αυτά?????

Τις ειδήσεις τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί το ρεπορτάζ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα!!

Κάποιοι από τις αρχές της Τρίπολης δεν ασχολήθηκαν καν με το θέμα παρόλη την βοήθεια που τους ζητήθηκε!!!!!!! Έτσι να φανταστούμε ότι αυτό ισχύει και για υπόλοιπα στρατόπεδα που κλείνουν ή θα κλείσουν στο μέλλον.

Μια περίεργη ατάκα ακούστηκε και το "έχετε οι Αρκάδες και την 124ΠΒΕ για όσο θα είναι και αυτή ανοιχτή ακόμα!!!!!" .... Όταν πιάνει το σπίτι σου φωτιά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα καεί και το δικό σου σπίτι λέω εγώ.

Αν ισχύει λοιπόν το ρεπορτάζ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΥΠΕΘΑ!!!! Σε λίγο καιρό θα ξαναεπιστρέψει το ρεπορτάζ για περισσότερες αποκαλύψεις αλλά και για το ποια είναι η τελική απόφαση του ΥΠΕΘΑ!!!

http://stratiotikathemata.blogspot.gr/2013/08/11-iv.html?spref=fb

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη