ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ"

Χθές το βράδυ έγινε η ονοματοθεσία της λεωφόρου απέναντι από το στάδιο Τρίπολης σε Λεωφόρο "Μίκη Θεοδωράκη". Είναι ο δρόμος που ξεκινάει από το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης και καταλήγει στην οδό Καλαβρύτων.

Σε μια πολύ όμορφη τελετή ο Δήμαρχος Τρίπολης Ι. Σμυρνιώτης έκανε τα αποκαλυπτήρια της οδού αφού είχε προηγηθεί το γράμμα του Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος λόγω ηλικίας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.  Ο Μίκης Θεοδωράκης έζησε στην Τρίπολη και αποτελεί πόλη σταθμό στην ζωή του.

Την θέση του της έδωσε στον συμμαθητή του κ. Τάκη Δημητρακόπουλο ο οποίος με πολύ συγκίνηση ευχαρίστησε το Δήμο εκ μέρους του φίλου του Μίκη και παρέλαβε  τιμητική πλακέτα .

Έπειτα οι δυο χορωδίες της πόλης - Χορωδία Τρίπολης και  Χορωδία Ορφέας τραγούδησαν έργα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Φιλαρμονική Δήμου Τρίπ0ολης.
Στην τελετή παρευρέθηκαν  οι  βουλευτές  Λυκουρέντζος και  Ζαχαριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης .Γιαννακούρας,  εκπρόσωποι από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών.

Μετά ακολούθησε η παράσταση "Ποιος τη ζωή μου" με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Κώστα Μακεδόνα , σε ένα κατάμεστο στάδιο, η οποία ομολογουμένως ήταν μια από τις καλύτερες παραστάσεις - μιούζικαλ που έχουν περάσει από την Τρίπολη!!!















 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη