ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ?

Πρέπει να αναρωτηθούμε τι γίνεται σε περίπτωση που ένα παιδάκι ξεφύγει από το χέρι του μπαμπά ή της μαμάς μέσα στο πανηγύρι.. Με αφορμή το παιδάκι που χάθηκε χθές , αλλά ευτυχώς βρέθηκε ο μπαμπάς του και το πήρε, πρέπει να σκεφτούμε λίγο.

Το μεγάλο παιδί που γνωρίζει και ένα τηλέφωνο , πείτε οτι θα βρεί τον γονιό του.
Ένα μικρούλι πολύ, δύσκολο αν δεν ξέρει πως τους λένε στο επώνυμο και απο που είναι ή ξέρει αλλά δεν ξέρει τηλέφωνο?

Καλό είναι τα μικρά που καταλαβαίνουν κάπως, να τους μιλήσουμε σε περίπτωση που χαθούν τι πρέπει να κάνουν. Μην το ξεχνάτε πριν φύγετε για το πανηγύρι, γιατί γίνεται χαμός μέσα σε αυτό.

Επίσης υπάρχει αστυνομία στο πανηγύρι και σεκιούριτι, μιλήστε στα παιδιά σας και για αυτούς και που μπορούν να τους βρουν.

Αυτές βέβαια είναι δικές μου απόψεις, αλλά πιστεύω είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα... Μπορεί να μη σας απασχολεί στιγμιαία αλλά για σκεφτείτε τι θα γινόταν αν χανόταν το παιδί σας μέσα στο πανηγύρι????

Χθές χάθηκε ένα παιδάκι και μια κυρία που το βρήκε το έφερε στο χώρο της έκθεσης στους αστυνομικούς και στους δημοσιογράφους.

Ευτυχώς γνώριζε πάνω κάτω τα στοιχεία του, αν και 5 χρονών, αλλά όχι τηλέφωνα.
Κινητοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία αλλά ευτυχώς για καλή του τύχη, ένας από τους κάμερμαν ήξερε το παιδάκι και το τηλέφωνο του μπαμπά του, τηλεφώνησε και αμέσως  ο πατέρας ήρθε και πήρε το παιδάκι του.

΄Δεν μπορώ να σας περιγράψω το βλέμμα του πατέρα και πως έκανε όταν το είδε!!!

Μιλήστε στα παιδιά σας!!!  Εκεί θέλω να καταλήξω με αυτό το άρθρο...
Δεν θέλει και πολύ όπως ξέρετε για μια στιγμή να αφήσουν το χεράκι τους από τους γονείς!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη