Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη με τον Υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Πελοποννήσου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο‏


Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Υποδιοικητή της Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ο σχεδιασμός και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των υγειονομικών μονάδων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ συμφωνήθηκε η αξιοποίηση της μελέτης που εκπονεί το Πανεπιστήμιο Πατρών, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των μονάδων υγείας και πως αυτές έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και στο επίπεδο των εθνικών πόρων και στο επίπεδο των οικογενειακών χαρτοφυλακίων.

Ο Περιφερειάρχης έθεσε για ακόμα μία φορά το ζήτημα της μεταφοράς της αρμοδιότητας της υγείας στις Περιφέρειες, ενώ ο κ. Αντωνακόπουλος από την πλευρά του χαρακτήρισε μεγάλο βήμα για τη δημόσια υγεία την επιτυχή έκβαση του διαγωνισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη συμμετοχή της ΔΥΠΕ Πελοποννήσου για όλα τα θέματα που αφορούν το χώρο της υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη