Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων και νέων της τοπικής κοινότητας Λουκά της τοπικής ενότητας Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης.


Στις 17 Αυγούστου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. έγινε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων και νέων της τοπικής κοινότητας Λουκά της δημοτικής ενότητας Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης  με σκορ  6-4 υπέρ των παλαίμαχων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ομάδα των παλαίμαχων συμμετείχε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουκά Κώστας Σμυρνιώτης και ο πρώην Δήμαρχος Λουκά Γιώργος Τσαγκούρης ο οποίος και ήταν ένας από τους μεγάλους σκόρερ του αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς , η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης Χριστίνα Ζαμπαθά , ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Μαντινείας Αθανάσιος Γκόφης και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού απονεμήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και τον πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαντινείας  αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους παίκτες του ποδοσφαιρικού αγώνα. 



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη