ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...

Ένα από τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε την Δευτέρα ήταν ενημέρωση για την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου μίλησε για έργο καινοτόμο και πρωτοποριακό και ότι θα γίνει σε βιομηχανικές περιοχές. "Παραμυθάκι" χαρακτήρισε την καύση καθώς όπως είπε ο διεθνής διαγωνισμός έγινε με απόλυτη διαφάνεια. "Ήταν εκεί ο Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Γ. Σμυρνιώτης και ο κ. Νίκας και μας έδιναν συγχαρητήρια"

Μετά την κ. Νικολάκου το λόγο πήρε ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Μπούκουρας και έκανε αρκετές αποκαλύψεις καθώς έθεσε και μεγάλα ερωτήματα.
Η ανάδοχος εταιρεία ΤΕΡΝΑ έδωσε στοιχεία στον βουλευτή ότι θα είναι 3 διαχειριστικές μονάδες, μία μετά την Στέρνα (θα διαχειρίζεται Κορίνθου, Αργολίδας, Τριπόλεως) η άλλη έξω από την Μεγαλόπολη και η τρίτη στον Δήμο Ευρώτα. Μίλησε για διαφορετικές τιμές στους τόνους το οποίο κόστος θα είναι υπερβολικό για τους πολίτες.  Η τιμή πόρτας και η τιμή μεταφοράς από την πόλη στην διαχειριστική θα είναι υπεροβολικό το ποσό και θα επιβαρύνει τους πολίτες.
Ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος από την μεταφόρτωση εως το εργοστάσιο?

Ο κ. Γόντικας είπε ότι έχει καταντήσει μια χωματερή η Πελοπόννησος. "Αποκρύψατε στοιχεία επιμελώς και θα αποκαλυφθούν περισσότερα στην πορεία"

Γενικά πολλές απαντήσεις δεν δόθηκαν και αυτό είναι το περίεργο. Και όπως είπε και ο Βουλευτής σε δήλωση του στο Βόλτα στην Τρίπολη :"ο κ. Τατούλης παίζει με τις λέξεις, και από ότι είδατε δεν διέψευσε όλα αυτά που ακούστηκαν".

Όντως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση από την Περιφέρεια είτε για τους πολίτες είτε για τους Περιφερειακούς συμβούλους για τα στοιχεία.

Μην ξεχνάμε ότι τα σκουπίδια κρύβουν τεράστια ποσά, εκατομμύρια ευρώ!!!!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη