Από σήμερα εφαρμόζεται η ελεγχόμενη στάθμευση!

O Δήμος Τρίπολης, εφαρμόζοντας την απόφαση κανονιστικού περιεχομένου για καθορισμό Δημοτικών Χώρων Στάθμευσης, ενημερώνει ότι από σήμερα, ξεκινάει η εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στους παρακάτω τρεις (3) καθορισμένους δημοτικούς χώρους:
 
 
  1. Επί της οδού Δαρειώτου
  2. Στη γωνία  Εθνομαρτύρων και Φωτάκου
  3. Στην κάτω Αγορά (γωνία Δεληγιάννη και Αποστολοπούλου)
Υπενθυμίζεται σε όλους τους δημότες ότι η τιμή θα ανέρχεται στα 0,50 ευρώ ανά ώρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00  έως 21:00 ) και Σάββατο (8:00  έως 15:00).
Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους χρήστες των παραπάνω δημοτικών parking, καθότι το πρόστιμο για τη μη χρήση της απαραίτητης κάρτας στάθμευσης ανέρχεται στο ποσό των 20,00 ευρώ. Οι κάρτες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στα κεντρικά περίπτερα της πόλης.
Για την εύρυθμη λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης και την αποφυγή προβλημάτων, παρακαλούμε, οι ιδιοκτήτες περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών, όπως προσέλθουν στο Τμήμα Ταμείου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να προμηθευτούν τις απαραίτητες κάρτες.
Αναμένεται η ανταπόκριση και η συνεργασία όλων, προκειμένου να επιτευχθεί και η ορθή λειτουργία του συστήματος αλλά και η ποιοτική παροχή υπηρεσιών στάθμευσης από το Δήμο Τρίπολης σε όλους τους δημότες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη