Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΌΥ «ΑΡΚΑΔΙΑ»


Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, που δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από το 1979 με εκδηλώσεις στην πόλη μας αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα γίνει νέο μέλος του Διεθνούς Δικτύου «Αρκαδία». «Η επιστροφή του Αγαπήνορα 2013», όπως τιτλοφορείται η εκδήλωση, διοργανώνεται από τη Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της απονομής του Αρκαδικού Μαθητικού Αριστείου σε μαθητές του Παγκύπριου Γυμνασίου, της εισδοχής νέων μελών στο Διεθνές Δίκτυο «Αρκαδία», της αναγόρευσης Ειδικών Συμβούλων της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας και της απονομής τιμητικών διακρίσεων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο Διευθυντής Παγκύπριου Γυμνασίου κ. Σόλων Χαραλάμπους και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας κ. Σωτήριος Μπρέγιαννος.

Η Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα, το οποίο έχει επιμεληθεί η μαέστρος κα. Χριστίνα Αθανασοπούλου, με επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί μια ταινία για την πορεία και την ιστορία του Παγκύπριου Γυμνασίου και θα γίνει η απονομή του Αρκαδικού Μαθητικού Αριστείου σε μαθητές του Παγκύπριου Γυμνασίου.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με την εισδοχή των νέων μελών στο Διεθνές Δίκτυο «Αρκαδία» τα οποία είναι, ο γλύπτης κ. Νίκος Φλώρος, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τριπόλεως, η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολεως και ο Χορευτικός Όμιλος Τριπόλεως.

Στη συνέχεια ο επίκουρος καθηγητής Οικονομικών Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χαρίλαος Λαμπρόπουλος, ο συγγραφέας – ερευνητής κ. Πέτρος Σαραντάκης και ο εκπαιδευτικός κ. Γεώργιος Χριστοδούλου θα αναγορευτούν ως Ειδικοί Σύμβουλοι της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κλείσει με την απονομή των τιμητικών διακρίσεων στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα και στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 και ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειο Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη