ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΓ ΒΑΡΒΑΡΑΣ


«Επί Δημαρχίας του Γιάννη Σμυρνιώτη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την Τρίπολη της νέας γενιάς.

Δημιουργία νέας , σύγχρονης παιδικής χαράς και στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας.

Ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Μπούρας επισκέφθηκε την παιδική χαρά στην Αγ. Βαρβάρα όπου εκτελούνται έργα ανάπλασης και στη συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ δήλωσε:

«Επί Δημαρχίας του Γιάννη Σμυρνιώτη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την Τρίπολη της νέας γενιάς.

 Με σεβασμό στην ανάγκη των παιδιών για ψυχαγωγία, η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει και υλοποιεί πετυχημένες παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές της Τρίπολης ενώ έχει δημιουργήσει και μια νέα παιδική χαρά στην οδό Θεοκρήτου.

  Στόχος μας  η δημιουργία ασφαλών και καλαίσθητων χώρων για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς τους. Βασική επιδίωξη μας είναι η λειτουργικότητα των παιδικών χαρών ώστε να προσφέρουν δυνατότητες άθλησης και κοινωνικοποίησης συνεισφέροντας έτσι στην ανάπτυξη των μικρών μας φίλων.

Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργούμε νέες παιδικές χαρές όπως και εδώ στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας που εκτελούνται έργα ανάπλασης προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα ,σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά που θα πληρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Όσον αφορά τις άλλες παιδικές χαρές που διαμορφώθηκαν και διαμορφώνονται είναι στην οδό Αριστοφάνους στην πλατεία Άρεως , στην οδό Μεταμορφώσεως , στο Λεβίδι και στη Στοά Αθανασιάδη.

Συντήρηση επίσης έχει γίνει στις παιδικές χαρές , στην πλατεία Φιλικών, στο Συνοικισμό Κολοκοτρώνη , στη Δεξαμενή και στην Τρικόρφων.

Για τις περισσότερες παιδικές χαρές περιμένουμε πιστοποίηση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης.

Είμαστε τυχερή σαν πόλη γιατί έχουμε ένα Δήμαρχο που ενδιαφέρεται άμεσα για τη νέα γενιά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη