ΞΕΡΑΘΗΚΑΜΕ- ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ

 
Επερώτηση έκανε χθές ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Γόντικας σχετικά με το θέμα ττων νερών του Ανάβαλου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και  στην οποία παρευρέθηκαν και οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο κ. Γόντικας είπε ότι το θέμα πάει μάλλον για ιδιωτικοποίηση με προσφορές μαιμού. Όλο αναβάλονται τα έργα με δικαιολογίες. " Θα λυθεί το πρόβλημα που μοιράζετε τα λεφτά αλλού και αλλού σαν στραγάλια, θα μας δώσετε χρονοδιάγραμμα? Δεν θέλετε να λύσετε το θέμα με τα νερά."

Το λόγο πήρε ο υπεύθυνος για το θέμα Αντιπεριφερειάρχης Χειβιδόπουλος και  μίλησε για προβλήματα στην προμελέτη, για την μη ύπαρξη χρημάτων για τις αποζημιώσει και απαλλοτριώσεις.'Εριξε τις ευθύνες στο Υπουργείο καθώς όπως είπε εδώ και 2 χρόνια δεν εχει λάβει εντολή ο ανάδοχος για να συνεχιστεί το έργο.

"Καταλήξαμε με το Υπουργείο ότι το έργο πρέπει να είναι λειτουργικό στους αγρότες. Υπάρχει σύσκεψη την Πέμπτη με τον Πρωθυπουργό και πάμε με πρόταση. Δεν δεχόμαστε υποχώρηση στο έργο" είπε ο κ. Χειβιδόπουλος.

Έξαλλοι οι κάτοικοι της περιοχής και συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι τους δεν φαίνεται να πείστηκαν με όλα αυτά και φώναζαν καταστρεφόμαστε και ξεραινόμαστε!! "Δεν έχει γίνει ούτε το 10% του έργου. Είσαστε όλοι υπεύθυνοι , εγκαταλείψατε και δεν σας ενδιαφέρει. Ο Πρωθυπουργός περιμένει από εσάς τις λύσεις. Βάλτε το χέρι στην καρδιά, είναι ντροπή να χύνεται το νερό στην θάλασσα!!!! Πρέπει να σώσουμε τον Αργολικό Κάμπο. Ζητάμε νερό για να σώσουμε την Αργολίδα " φώναζαν αγανακτισμένοι. "Θα διεκδικήσουμε το νερό έστω και αν θυσιαστούμε"

Ο κ. Γόντικας συμπλήρωσε "Τα νερά θα μπορούσαν να υδρεύσουν όλη την Πελοπόννησο. Δίνετε 24.000 ευρώ σε σύμβουλο να φτιάξετε μόνο τον φάκελο!!!"

Τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης είπε: "Ο κ. Γόντικας κάνει λαικισμό και λέει και ψέματα. Κανένας δεν ασχολήθηκε με το κυρίως θέμα που χάνεται το νερό. Πρώτα θα είμαστε σίγουροι για την ποσότητα των υδάτινων πόρων του Αναβάλου και μετά θα προχωρήσουμε"










Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη