Ιδιαίτερα ευχαριστημένα είναι τα μέλη του ΚΑΠΗ Τρίπολης για τη φιλοξενία τους στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος.


Στο Δήμο Τρίπολης η ευαισθησία για τους ηλικιωμένους είναι  δεδομένη και εκφράζεται με τα προγράμματα που υλοποιούνται με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και του Νομικού Προσώπου.

Σε αυτά τα πλαίσια τα μέλη του ΚΑΠΗ Τρίπολης φιλοξενήθηκαν για 10 μέρες , από τις 18- 28 Αυγούστου , στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Τρίτη Ηλικία δημιουργήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε αυτές οι μέρες των καλοκαιρινών διακοπών για τα μέλη του ΚΑΠΗ να είναι γεμάτες χαρά , διασκέδαση  και δημιουργία.

 

Σε ρεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε στις κατασκηνώσεις του Δήμου η μεγάλη παρέα του ΚΑΠΗ Τρίπολης έδωσε τα ευχαριστήρια της στο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, στη Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Χριστίνα Ζαμπαθά , στην υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Λεμονιά Ρέππα αλλά και σε όλο το προσωπικό της κατασκήνωσης για την άψογη εξυπηρέτηση που τους παρείχαν.

 Η κατασκηνωτική περίοδος για τα μέλη του ΚΑΠΗ έληξε με μια ευχάριστη έκπληξη . Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου διοργάνωσε μια μουσική παραδοσιακή βραδιά όπου όλοι τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ.

Η κ. Χριστίνα Ζαμπαθά από την πλευρά της ευχαρίστησε τόσο το προσωπικό του ΚΑΠΗ Τρίπολης όσο και το προσωπικό της κατασκήνωσης για την άψογη συνεργασία όπως και όλους όσους συμμετείχαν στη μουσική βραδιά της κατασκηνωτικής περιόδου στο Παράλιο Άστρος.

Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου επίσης δήλωσε: « Σεβόμαστε την Τρίτη Ηλικία και θαυμάζουμε την ενέργεια τους γιατί παίρνουμε δύναμη από τη δύναμη τους , γινόμαστε καλύτεροι και γεμίζουμε με  αισιοδοξία και ελπίδα.

Η Δημοτική Αρχή και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου  προσπαθούν με κάθε τρόπο να  καλύπτουν στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των μελών του ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Είναι χρέος μας να τιμούμε την ξεχωριστή προσφορά των ανθρώπων  που η κούραση και ο μόχθος των νεανικών τους χρόνων είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η κοινωνία μας.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη