Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης στη 17η Συνάντηση για την διάσχιση του Φαραγγιού του Ασωπού!


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, θα συμμετάσχει στην «17η Συνάντηση για την διάσχιση του Φαραγγιού του Ασωπού», που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Λαμίας και η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο  07 – 08 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, με την άμεση συμπαράσταση του Συλλόγου Απανταχού Σκαμνιωτών «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

 

Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, Λαγοπάτη 43, το πρωϊ και το μεσημέρι του Σαββάτου 7-9-2013 (ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων).

 

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΑΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΥΠΑΝΣΗ.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου έως την Τετάρτη 4-9-2013 καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243, 6974219674.

Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου,  www.eostripolis.gr

 

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Α) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2013
18:00 – Άφιξη αποστολών – τακτοποίηση στον χώρο της κατασκήνωσης.
20:00 – Σύντομοι χαιρετισμοί των οργανωτών και των εκπροσώπων των συλλόγων.
20:30 – Προσφορά φαγητού και ποτού – παραδοσιακό γλέντι.

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2013
08:00 – Προσφορά πρωινού ροφήματος κλπ.
08:30 – Άφιξη αποστολών που θα προσέλθουν αυθημερόν.
09:00 – Αναχώρηση για την διάσχιση του φαραγγιού με κατάβαση προς γέφυρα Παπαδιάς.
14:00 – Τέλος διαδρομής.


Β) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  • Η κατασκήνωση θα γίνει σε ανοικτούς οργανωμένους χώρους του φιλόξενου χωριού ΣΚΑΜΝΟΣ. Η συγκέντρωση και οι εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, θα γίνουν στην πλατεία του χωριού και στο πολιτιστικό κέντρο, δίπλα από την εκκλησία.

  • Το τέλος της διαδρομής θα είναι η γέφυρα του Ασωπού επί της Π.Ε.Ο Λαμίας – Αθηνών (γέφυρα Ντούνου), δυο χιλιόμετρα (2 χλμ) από το χωριό ΗΡΑΚΛΕΙΑ.

  • Μετά το πέρας της διαδρομής ο Ε.Ο.Σ. Λαμίας θα αναλάβει με λεωφορείο να μεταφέρει μόνον τους οδηγούς των αυτοκινήτων στην αφετηρία της διαδρομής, στον Σκαμνό, για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Οι σύλλογοι που θα κινηθούν με λεωφορεία, θα ήταν καλό να ενημερώσουν τους οδηγούς των να βρίσκονται στο τέλος της διαδρομής, στην γέφυρα του Ασωπού επί της Π.Ε.Ο Λαμίας – Αθηνών.

  • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να  είναι εφοδιασμένοι με κράνος και δεύτερα στεγνά ρούχα, καθότι η διάσχιση περιλαμβάνει υδάτινα περάσματα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει διαφοροποίηση σε διάφορα σημεία του φαραγγιού και απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή για το λόγο αυτό να γίνει ενημέρωση των μελών σας που προτίθενται να το διασχίσουν.

    

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη