2o SCOOTER FESTIVAL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

2o SCOOTER FESTIVAL


To 2o Scooter Festival (www.scooterfestival.gr) θα διοργανωθεί από τις 4 έως και τις 6 Οκτωβρίου 2013 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) για δεύτερη συνεχή χρονιά.


Μετά την περυσινή μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες που αναζητούσαν έναν εναλλακτικό και οικονομικό τρόπο μετακίνησης, η φετινή εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους φίλους του δίκυκλου.
Οι επισκέπτες θα δουν τα νέα μοντέλα σε scooter, μοτοσυκλέτες, ATV αλλά και προτάσεις σε εξοπλισμό και αξεσουάρ.
Ηλεκτροκίνητα scooter και ποδήλατα θα είναι σε μια παράλληλη έκθεση στον προαύλιο χώρο της «Τεχνόπολις» με τη δυνατότητα μικρών drivetest, δίνοντας μια εναλλακτική και οικολογική πρόταση για τη μετακίνηση.
Στο κεντρικό φουγάρο της «Τεχνόπολις» έκθεση BAD & BEAUTIFUL: customized μηχανές, μοναδικές κατασκευές από μέταλλο, μοτοσυκλέτες βραβευμένες σε διεθνείς διαγωνισμούς.
CLASSIC BEAUTIES: πανέμορφες NORTON, TRIUMPH, ARIEL, HARLEY DAVIDSON, παλιές vespa και μηχανάκια μικρού κυβισμού. Η μεγάλη ιστορία του δίκυκλου θα περάσει μπροστά από τα μάτια σας, δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες να θυμηθούν άλλες εποχές.
«Ο Γύρος του Θανάτου» μετά από πολλά χρόνια παρουσιάζεται πάλι από τον ακροβάτη-αναβάτη Βαγγέλη Ανδρέου σε μια παράσταση που θα σας κόψει την ανάσα.
Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης: Σάββατο και Κυριακή 20:00-22:00
Mαθήματα πρώτων βοηθειών κάθε μέρα με πρακτική εξάσκηση από διασώστες του ΕΚΑΒ.Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 18.00-20.00


Είσοδος δωρεάν - Εγγραφή στο e-mail: scooterfestival@gmail.com






ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ


Παρασκευή 16:00-22:00


Σάββατο & Κυριακή 11:00-22:00





Είσοδος Δωρεάν

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη